Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Goed eten”

Bullwinkle's Saloon and Eatery
Geclassificeerd als nr. 16 van 56 Restaurants in West Yellowstone
Prijsklasse: US$ 10 - US$ 56
Keukens: Amerikaans
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Barscene, Grote groepen
Dineropties: Diner, Lunch, Na sluitingstijd, Reserveringen
20 oktober 2016 beoordeeld

Net restaurant, was druk dat we aankwamen dus moesten even wachten. Eten was goed en redelik betaalbaar. Boven in rijd een treintje

Datum van bezoek: oktober 2016
Bedank elninjo10
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
MartiniMakerBahamas, Guest Relations Manager van Bullwinkle's Saloon and Eatery, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 22 oktober 2016
Google-vertaling

Hope your wait wasn't too long, but glad you found the food and prices worth the wait! THank you for the review.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (1.778)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

5 - 9 van 1.778 beoordelingen

6 september 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Eerst werden we vriendelijk geholpen. Later werd personeel ronduit onbeschofd. Snelle bediening. Eten was niet echt lekker. Prijzen waren vrij hoog.
Toen we de rekening kregen stond de hoogte van de fooi al omcirkeld. 15 a 20 % werd gevraagd.
Toen onze fooi niet hoog genoeg naar de zin was werden we ten overstaan van alle klanten agressief benaderd. We kregen uiteindelijk ons wisselgeld niet terug. Zeer onproffesioneel.

Datum van bezoek: september 2016
2  Bedank Yke H
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
3 juli 2016 beoordeeld

Zeer vriendelijk verwelkoming en daarna ook bediening. Leuke kaart en wijn. Niet peperduur maar ook niet goedkoop. Daarom ijsje aan de overkant gaan eten.

Datum van bezoek: juni 2016
Bedank Marc12011952
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
MartiniMakerBahamas, Guest Relations Manager van Bullwinkle's Saloon and Eatery, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 9 juli 2016
Google-vertaling

Sounds like we fit the bill for you! Glad you enjoyed your meal with us.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
23 september 2015 beoordeeld via mobiele applicatie

Reeds vanaf
19u was men aan het wachten. Tijdens het wachten kan je een
Lokaal bier of cocktail drinken. Keuze tussen burgers, pasta, vleesgerechten. Meestal met saladebar. Zeer lekker.

Datum van bezoek: september 2015
Bedank 844peterv
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
10 september 2015 beoordeeld via mobiele applicatie

Hebben hier 1x gegeten, snelle bediening voor redelijke prijs, in het leuke stadje West Yellowstone. Er is een eetgedeelte en een bar gedeelte,wat in elkaar overloopt.

Datum van bezoek: september 2015
Bedank reindertv2013
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Bullwinkle's Saloon and Eatery bekeken, bekeken ook

 

In Bullwinkle's Saloon and Eatery geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding