Orbitz.com
Agoda.com
Beoordeeld op 22 juni 2023

Top aanrader vriendelijke top gastvrouw vvv op haar eigen propere kamers voorzien v alles verwarmd zwembad ontbijt heel lekker uitstekende ligging veel te zien in de nabije omgeving we komen met pleeier zeker terug

Datum van verblijf: juni 2023
Beoordeeld op 26 april 2023

We werden hartelijk onthaald door gastvrouw An, met alle uitleg over de kamer, de faciliteiten en het ontbijt. We kregen deskundige tips voor ons avondmaal en uitstappen. We hebben zalig geslapen, met zicht op de appelboomgaard. Na de verkwikkende ochtenddouche wachtte ons een super ontbijt. We komen hier zeker terug!

Datum van verblijf: april 2023
Beoordeeld op 2 april 2023

Wat een leuk verblijf op de fruithoeve! De kamers met badkamer zijn comfortabel en net. An is een prima gastvrouw en het uitgebreide ontbijt is heerlijk. De ideale uitvalbasis voor deze streek! Je bent snel in Tongeren, St-Truiden, Hasselt of Maastricht. Ideaal om te wandelen en te fietsen.

Datum van verblijf: april 2023
Beoordeeld op 12 september 2022

Wij hadden begin september een geweldige tijd doorgebracht in de B&B "De Fruithoeve". ALLES (!) viel reuze mee.
Bij onze aankomst werden wij heel warm en hartelijk onthaald door An. Zij maakte ruim de tijd om ons wegwijs te maken in de B&B. An is een zeer passionele gastvrouw en straalt samen met haar ganse gezin (en het lieve hond Loe) heel veel positivisme uit!
Ruime en zeer nette gastenkamer Uitgebreid en zƩƩr lekker ontbijt!
Ondanks haar drukke bezigheden maakte An steeds veel tijd vrij voor een babbeltje en maakte ons wegwijs in deze mooie fruitstreek.
We kregen de kans om met een elektrisch golfkarretje de appel- en perenplantages te verkennen. Daar kwamen we echtgenoot Jan tegen tijdens de volle pluktijd die ons vol passie vertelde over de appel- en perenteelt.
Na een topvakantie van 3 dagen keerden wij wet een super-gevoel terug naar huis. Merci An en Jan!
In het voorjaar proberen wij sowieso terug te komen. Een echte aanrader voor iedereen.
Pascal & Astrid (Brasschaat)

Kamertip: De gastenkamer is ideaal en ruim genoeg voor een koppel of 2 personen
Datum van verblijf: september 2022
Beoordeeld op 11 september 2022 via mobiele applicatie

Ons verblijf was zeer aangenaam, rustig gelegen. Net wat we zochten om er eens twee dagen tussenuit te zijn. Vriendelijk ontvangst door An met tips van activiteiten in de buurt. De kamer was heel net en alles was aanwezig. Ontbijt was dik inorde, aardbeien van bevriende collega’s, eigen fruit, eigengemaakt appelsap, zelfgemaakte confituur. Verse pistolets, croissants en brood. Wat zeker aan te raden is, is de tour met het golfkarretje door hun domein met fruitbomen. Leuk om dit eens van dichtbij te mogen zien.

Datum van verblijf: september 2022