Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Booking.com
US$ 172
Aanbieding bekijken
Hotels.com
Destinia.com
US$ 157
Aanbieding bekijken
Expedia.comUS$ 187
PricelineUS$ 183
Orbitz.com
alle 14 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (376)
Beoordelingen filteren
376 resultaten
Waardering van reizigers
254
94
18
6
4
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
254
94
18
6
4
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 376 beoordelingen
Beoordeeld op 20 april 2022

rustig gelegen hotel, eerder sober ingericht maar heel vriendelijk en behulpzaam team. De ligging is dicht bij Faro en Olhao, een regio met heel mooie stranden. Alles is maar op enkele kilometer rijden, een auto is noodzakelij.

Kamertip: we hadden een kamer aan de achterzijde van het hotel, de voorkant is zonniger maar geeft uit op het zwembad en het terras dus luider
Datum van verblijf: april 2022
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank geertvdh
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
João Viegas, Proprietário van Quinta dos Poetas, Nature Hotel & Apartments, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 5 mei 2022
Google-vertaling

Dear Mr./Mrs Geertvdh, Thank you for your comments. We are happy that you enjoyed your stay with us and we look forward to welcoming you again soon. Kind regards, Quinta dos Poetas

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 5 maart 2022

Een schitterend hotel in het buitengebied bij Faro. Faro-vliegveld binnen 30 minuten bereikbaar. Prima kamer met mooi sanitair, heerlijke bedden. Een goed ontbijt, het restaurant heeft een uitgebreide kaart en het eten is heerlijk. Een aanrader!

Datum van verblijf: februari 2022
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Rob O
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
João Viegas, Proprietário van Quinta dos Poetas, Nature Hotel & Apartments, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 13 maart 2022
Google-vertaling

Dear Mr. Rob., Thank you for your comments. We are happy that you enjoyed your stay with us and we look forward to welcoming you again soon. Kind regards, Quinta dos Poetas

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 27 september 2021

Je hoeft geen hotelgast te zijn om hier te dineren. Er is steeds een 3 gangen dagmenu (18€) met keuze tussen de gerechten, maar je kan ook à la carte eten.
Het is de betere keuken zonder ambities om hoog culinair te zijn. Ook de erg goede wijnen zijn schappelijk geprijsd.
Zo dineren op het terras in de avondzon aan het grote zwembad, bezorgt een gevoel van romantiek...

Datum van verblijf: september 2021
    • Locatie
    • Service
1  Bedank raymondmechelen
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 9 augustus 2020

We kozen tijdens de Covid-pandemie bewust voor een kleinschaliger hotel dat wat meer afgelegen in het platteland lag en hebben het ons niet beklaagd. Het onthaal was hartverwarmend, alles is er zeer proper, 's avonds kan je rustig op het terras en aan het zwembad zitten om te dineren en met de auto ben je op 10 minuten in Olhao en 15 minuten in Faro. Zo kan je kleine uitstapjes doen en 's middags of 's avonds nog even aan het zwembad liggen.
Voor het diner bieden ze ook een vrij goedkoop 3-gangen menu aan dat veel voordeliger is dan gerechten apart te kiezen.
De kamers zijn niet de meest moderne meer, maar het is dan ook een oude boerderij, wel met dunne muren.

Datum van verblijf: juli 2020
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
2  Bedank Davy S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 5 november 2019

Heerlijk rustig hotel met veel voorzieningen, waaronder een goed restaurant met een leuke regionale kaart. Zeer vriendelijke en behulpzame bediening.
Mooi dichtbij het vliegveld, als je daar vroeg moet zijn.

Datum van verblijf: oktober 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank Nick S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken