Wij wonen sinds 2010 in dit mooie deel van Frankrijk en hebben er dus weer een prima adresje bij ! Allereerst moet gezegd worden dat de prijs-kwaliteit verhouding meer dan perfect is . Voor een diner van € 60.00 ,mise en bouche , foie gras , vis , vlees , kaas en dessert , incl een glas passende wijn bij iedere gang, kan je echt niets zeggen . Sterker nog , dit diner verdient een hogere prijs . De kwaliteit van de gebruikte producten is zéér hoogstaand , uit eigen regio , vers van de markt . De bediening is uitzonderlijk vriendelijk , bijna "on-Frans" . Professioneel , snel en met oog voor ieder detail . Toch 2 kleine min-puntjes : de inrichting is ietwat gedateerd , maar ja ....dat zie je in bijna ieder restaurant op het Franse platte land . En , wij raden het iedereen af die de omgeving niet goed kent , om hier 's avonds te dineren . Indien u ,als het donker is nog 25 km moet rijden (zoals wij) , zal u dit als zéér beangstigend ervaren . De weg slingerd van links naar rechts en van boven naar onder terwijl de reeën de weg oversteken . Maar dit heeft natuurlijk niets met het geweldige eten in L'Oustel du Barry" te maken !!! Aanrader , wij gaan zéker weer eens terug , en wel zeer snel !!!