Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Gezellig lunchrestaurant met groot terras”
Beoordeling van Bokkereyer Gasterie De

Bokkereyer Gasterie De
Geclassificeerd als nr. 1 van 1 Restaurants in Sweikhuizen
Keukens: Nederlands
Gegevens restaurant
4 augustus 2020 beoordeeld

Gezellig restaurant met groot terras. Ligt op een mooi plekje Limburg. Prima eten en prettige bediening. Ouderwets koninginnepasteitje gegeten. Erg lekker! Gevarieerde kaart.

Datum van bezoek: juni 2020
Bedank Marianne D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (55)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

2 - 6 van 55 beoordelingen

4 juli 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Deze week 4 maal zowel voor koffie, lunch en voor eenvoudig diner hier geweest.
Zeer smakelijk eten en attent, vriendelijk en gastvrij personeel.
Komen zeker nog terug bij volgende vakantie.

Datum van bezoek: juli 2020
1  Bedank Marga d
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
15 maart 2020 beoordeeld

Het is hier altijd gezellig en je kunt er heerlijk eten en lekker drinken. Alleen of in gezelschap, met of zonder kinderen, met of zonder honden, met of zonder modder onder de schoenen, binnen of buiten.'s Zomers en 's winters! En als Dion dan ook nog je gastheer is, altijd rustig, vriendelijk, gastvrij, chill en met persoonlijke aandacht, dan is je bezoek helemaal compleet!

Datum van bezoek: maart 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
1  Bedank mauriceclimber
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
30 december 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Prima locatie om na een heerlijke wandeling of fietstocht effe te lunchen. Prima bediening en heerlijk eten in een ambiance waar je altijd welkom bent. Op de foto een salade Val Dieu met bijpassend biertje

Datum van bezoek: december 2019
Bedank Peter M
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
6 september 2019 beoordeeld

je kunt er heerlijk eten, lekker drinken, gezellige entourage zowel 's zomers als 's winters. fijn terras voor de zonnige momenten.... gewoon goed

Datum van bezoek: augustus 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank rob a
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Bokkereyer Gasterie De bekeken, bekeken ook

 

In Bokkereyer Gasterie De geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding