heel vriendelijk personeel, heel lekker eten tot............ het dessert. Gevraagd of wij het dessert konden inruilen voor een koffie, wat wij praktisch in elk restaurant doen, zonder problemen!!!!! Dit bleek niet te kunnen en wel om volgende redenen, volgens één personeelslid omdat het contract met Social Deal dit niet toelaat en volgens een ander personeelslid omdat het gewoon niet gedaan wordt. Wel, wij niet voor 1 gat te vangen hebben dan maar een Sabayon besteld (wat ik trouwens niet lust) en dit wil zeggen veel meer werk in een toch al drukke keuken, kostprijs veel duurder dan een ordinaire koffie en verspilling, Sabayon voor de vuilbak. Door deze actie hoop ik dat de patron het licht gezien heeft en niet voor de simpele oplossing kiest door de Sabayon van de kaart te schrappen maar gewoon voldoet een de vraag van de KLANT zeker als de horeca moord en brand schreeuwt in deze voor hun schijnbare slechte tijden. Het was echt kafka in het kwadraat.