Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Zeer gezellig restaurant”
Beoordeling van Krokodillenhof

Krokodillenhof
Geclassificeerd als nr. 3 van 34 Restaurants in Merksem
Keukens: Belgisch, Frans
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
29 november 2021 beoordeeld

Het eten is zeker ok, alleen een sausje erbij zou wel mogen. Maar het drinken is wel vrij prijzig, het eten is normaal geprijsd. Goede bediening. moeilijk gelegen en moeilijk om dichtbij te parkeren.

Datum van bezoek: november 2021
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Patrick V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (61)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

3 - 7 van 61 beoordelingen

4 september 2021 beoordeeld

Tijd voor een recensie van het krokodillenhof in Merksem, de eerste indruk is alvast heel positief, verzorgde en propere zaak ( vind ik heel belangrijk), de kaart is erg uitgebreid, wij hebben gekozen uit de meerkeuzemenu van 27 euro. Eten was zeer lekker en ruime porties, verse frieten en verse mayonaise!! Erg vlotte en attente bediening in een gezellig kader. Verhouding prijs, kwaliteit was helemaal top, vijf sterren, een, topper in Merksem

Datum van bezoek: augustus 2021
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
2  Bedank soepvlieg
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
3 september 2021 beoordeeld via mobiele applicatie

Zeer tevreden! Lekkere maaltijden en vlotte bediening!
Mooi overdekt buitenterras, ideaal voor tijdens een zonnige dag. Wij komen hier zeker terug!

Datum van bezoek: september 2021
1  Bedank Jalna201
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
27 juni 2020 beoordeeld

Dit is een restaurant waar je gewoon je thuis voelt , en toch heel lekker kan eten aan democratische prijzen

Datum van bezoek: maart 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
1  Bedank nadinei115
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
22 juni 2020 beoordeeld

heerlijke scampi curry
heerlijke kreeftenavond
geweldige bediening
leuk decor
je hebt ook een budgetmenu met ruime keuze

Datum van bezoek: mei 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
2  Bedank DDW1963
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Krokodillenhof bekeken, bekeken ook

 

In Krokodillenhof geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
© 2022 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in België. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.