Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“GEEN AANRADER”
Beoordeling van Restaurant Tot Straks

Restaurant Tot Straks
Geclassificeerd als nr. 6 van 35 Restaurants in Merksem
Prijsklasse: € 10 - € 85
Gegevens restaurant
21 januari 2024 beoordeeld

Ronduit de minst lekkere, gezellige brunch die we ooit hebben gedaan. Weinig keuze, op is op, warm eten ( enkel wat groentjes , kip en een patatje) , was NIET warm. Sober, ongezellig, slechte bediening, veel lawaai. Sorry 2/10

Datum van bezoek: januari 2024
    • Prijs/kwaliteit
    • Sfeer
    • Service
    • Eten
Bedank Culture35737143264
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordelingen (37)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

3 - 7 van 37 beoordelingen

21 januari 2024 beoordeeld via mobiele applicatie

Weinig keuze, trage bediening na een half uur was het buffet zo goed als leeg, geen aanvulling, wat warm moest zijn was koud

Datum van bezoek: januari 2024
Bedank Jenny V
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
24 november 2023 beoordeeld via mobiele applicatie

Super vriendelijk onthaald!! Vlotte bediening. Porties meer dan voldoende. Lekker eten. Wij komen zeker terug!! ♥️♥️♥️

Datum van bezoek: november 2023
Bedank 548carinac
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
23 augustus 2023 beoordeeld via mobiele applicatie

Ik heb het restaurant niet bezocht
Wel op 15 augustus Moederdag brunch gehad
En dit was vreselijk slecht te laat geleverd te weinig nee nooit meer dank U !!!

Datum van bezoek: augustus 2023
Bedank Marc D
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
8 juni 2023 beoordeeld via mobiele applicatie

Toffe zaak en gezellig ingericht! Je vergeet even dat je op de Bredabaan in Merksem bent. :) Bediening was goed, vlot. Eten ook lekker en in verhouding tot de prijs. We komen nog terug!

Datum van bezoek: mei 2023
Bedank poshiyinto
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.

Reizigers die Restaurant Tot Straks bekeken, bekeken ook

 

In Restaurant Tot Straks geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
Omzet beïnvloedt de ervaringen die worden uitgelicht op deze pagina. Lees hier meer informatie.