Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Gemoedelijke sfeer met vriendelijke bediening en professionele houding.”
Beoordeling van Restaurant Tot Straks

Restaurant Tot Straks
Geclassificeerd als nr. 6 van 32 Restaurants in Merksem
Prijsklasse: US$ 11 - US$ 96
Gegevens restaurant
6 november 2021 beoordeeld

Kennismaking met het restaurant en genoten van 3-gangendiner à la carte via Social Deal.
Een gemoedelijke sfeer met vriendelijke bediening en professionele houding.
Het lijkt of niets is te veel.

De door mij gemaakte keuze:
Carpaccio van gerookte holsteiner — gefruite kappers, parmezaan, Grand Cru olijfolie
Varkenswangen — wortelpuree
Crème brûlée

Alles top in orde. Zeker een aanrader.
Tot straks is wat kort maar zeker tot een volgende

Datum van bezoek: november 2021
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank MrWL
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (20)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

1 - 5 van 20 beoordelingen

5 november 2021 beoordeeld

Het restaurant maakt geen onderscheid of je komt met SD of niet. Alles is over heel de lijn perfect !

Datum van bezoek: november 2021
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Patrick V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
25 september 2021 beoordeeld

Gezelig restaurant en goed eten, als het druk is moet je soms wel wat langer op uw eten wachten. Een klanr is daar nog belangrijk en word goed bediend.

Datum van bezoek: september 2021
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Patrick V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
16 september 2021 beoordeeld

Voor het eerst geweest, zeker niet voor het laatst!
Zeer vriendelijke vakkundige bediening, super keuken.
Zeker de steak Robespierre is aan te raden.
Wij komen terug.

Datum van bezoek: september 2021
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Johan S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
21 augustus 2021 beoordeeld

Verhuisd naar Merksem zochten een leuk , gezellig , ontspannen en lekker restaurant,. Dit hebben we gevonden in Tot straks . Altijd zeer lekker eten , lekkere cocktails gewoonweg Top. We komen hier zeer graag

Datum van bezoek: augustus 2021
Bedank 407veerlet
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Restaurant Tot Straks bekeken, bekeken ook

 

In Restaurant Tot Straks geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
© 2022 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in België. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.