Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“De zon hoeft niet te schijnen om te genieten van de zomer 😎 ”
Beoordeling van Restaurant Tot Straks

Restaurant Tot Straks
Geclassificeerd als nr. 4 van 34 Restaurants in Merksem
Prijsklasse: US$ 11 - US$ 90
Gegevens restaurant
3 juli 2021 beoordeeld via mobiele applicatie

Van ontvangst tot de cocktail waar ik mee eindigde een zeer aangename eerste kennismaking.
We startten met tijgergarnalen chimmichurri. Als hoofdgerecht een heerlijk malse rundssteak en als dessert sabayon.
Genieten van begin tot einde.
Zeker een aanrader

Datum van bezoek: juli 2021
Bedank Adventure20948775396
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (23)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

10 - 14 van 23 beoordelingen

16 augustus 2020 beoordeeld

met social deal voucher de zondagse brunch genomen : heel lekker en heel goed concept in corona tijden

Datum van bezoek: augustus 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
2  Bedank Robert K
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
27 februari 2020 beoordeeld

Gaan eten met social deal bon. Dus van de prijs kunen we niks zeggen. Eten was niet slecht , niks speciaals . De wijnen zijn te duur voor wat je krijgt . De akoestiek is nog steeds zoals bij de vorige eigenaren niet ok. De bedien8ng was wel ok.

Datum van bezoek: februari 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
2  Bedank Tessebes
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
5 november 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Ontbijt op zaterdag is heel goed en verzorgd. Hebben ook scampi's a volonte was heel lekker.Heel vriendelijke bediening.

Datum van bezoek: november 2019
Bedank Ronenmon
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
6 juli 2019 beoordeeld

We zijn er goed en vriendelijk ontvangen. Het is er gezellig, de bediening is prima en het eten was lekker en zeker de gerookte carpaccio. We gaan er zeker nog een keertje terug naartoe.

Datum van bezoek: juli 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Eddy L
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Restaurant Tot Straks bekeken, bekeken ook

 

In Restaurant Tot Straks geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
© 2022 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in België. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.