Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Vandaag geopend: 00:00 - 23:59
Opslaan
Hoogtepunten uit beoordelingen
Adventure Day!

Mooie, spannende en uitdagende tour! Personeel praat goed Engels en verteld veel leuke weetjes over ... meer lezen

Beoordeeld op 11 januari 2020
joenv2015
,
Zierikzee, Nederland
Adventure in and around the Ruc Mon cave

Prachtige dag beleeft! Een avontuurlijke tocht die zeker de moeite waard is. De prijs krijg je ... meer lezen

Beoordeeld op 17 december 2019
Mangata_adventure
,
Tongeren, België
Lees alle 542 beoordelingen
  
Google
Aanbevolen ervaringen in en in de buurt van Phong Nha-Ke Bang National Park
vanaf 70,77 US$
Meer info
vanaf 41,80 US$
Meer info
vanaf 65,39 US$
Meer info
vanaf 81,03 US$
Meer info
Beoordelingen (542)
Beoordelingen filteren
542 resultaten
Waardering van reizigers
514
17
4
4
3
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
514
17
4
4
3
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 542 beoordelingen
Beoordeeld op 5 februari 2020 via mobiele applicatie

Leuke dag gehad, maar het was deduurste maar minst goede excursie die we gedaan hebben in Vietnam. Dat lag niet aan de jonge en enthousiaste begeleiding. Uur rijden, wandeltocht, lunch, bezoek grot, wandeltocht, uur terug rijden. Omgeving is mooi, lunch was slecht. De tocht in de grot kan in een Westers land niet plaatsvinden i.v.m. een totaal gebrek aan veiligheidsmaatregelen. O.a. 20 of 30 meter ongezekerd afdalen via een geheel verticale ladder in het pikdonker gaat een keer mis.

Bedank 453jaaps
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 11 januari 2020

Mooie, spannende en uitdagende tour! Personeel praat goed Engels en verteld veel leuke weetjes over planten, omgeving en locals. Het is een leuke tour naar de grot waar je eerst een heerlijke maaltijd krijgt. Helmpjes op, handschoenen aan en dan eerst de berg op wat wel een behoorlijke steile en uitdagende klim is. Na de klim kom je aan bij de bovenste opening van de grot waar je naar binnen gaat. Je bent zo een 3 uur lang in de grot waar verschillende uitdagingen voor een fijne adrenaline rush kunnen zorgen.het team zorgt goed voor de mensen en veiligheid staat voor op. Deze tour met mijn moeder van 63 gedaan maar voor haar was dit wel iets over het randje ook al is ze best fit, maar het personeel heeft haar perfect door de reis heen geholpen. Al met al een top dag door een fijn team!

Datum van activiteit: januari 2020
Bedank joenv2015
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 17 december 2019

Prachtige dag beleeft! Een avontuurlijke tocht die zeker de moeite waard is. De prijs krijg je helemaal terug. Wat de gids betreft, een gelukkige energieke kerel die heel veel weet en steeds voor iedereen klaar staar.

Datum van activiteit: december 2019
Bedank Mangata_adventure
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 7 september 2019

We hadden een prachtige dag in het natuurpark en de grotten van Phong nha! De gids Thai was heel enthousiast en wist veel over de omgeving maar maakt ook graag mopjes tussendoor :-)

Alles was goed voorzien: water, lunch, koffie, lifejackets, helmen, aangepaste schoenen...

Je mag een gevarieerde dag verwachten waarbij je nergens aan hoeft te denken. 100% genieten dus!

Datum van activiteit: september 2019
Bedank Sarah G
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 1 augustus 2019 via mobiele applicatie

Geweldige cave tour gedaan, zeer avontuurlijk en heel speciaal. In de grot hebben we ook canyoning, dat maakte deze ervaring dubbel zo speciaal. Heel erg genoten van de tour. De tourgids Thai en zijn team ze waren geweldig, zoveel ethousiasme en passie voor hun vak! Thai sprak super goed engels, alles is ons goed en duidelijk uitgelegd.

Zeker de moeite waard geweest!!! Super gave tour!!

Datum van activiteit: juli 2019
Bedank kyle22ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken