Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Glutenvrije en vegetarische mogelijkheden”

Proeflokaal Croy | Croyse Hoeve
Geclassificeerd als nr. 6 van 11 Restaurants in Aarle-Rixtel
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Dineropties: Reserveringen
Beschrijving: Tegenover Kasteel Croy, midden op het landgoed, staat een prachtig restaurant;De Croyse Hoeve. De gezelligheid die alle Croy restaurants zo kenmerkt, vind je ook hier. Bourgondisch uit eten, zelf kiezen uit het 3-gangen keuzemenu, vriendelijk personeel en natuurlijk een vriendelijke prijs! Naast het De Croyse Hoeve staat de Croy brouwerij. Op het terras geniet je van het uitzicht op Kasteel Croy. Er zijn voldoende gratis parkeerplaatsen. En vergeet niet ons eigen Croy Bier te proeven. Op de dagen dat we 's middags geopend zijn kun je genieten van een verrukkelijke lunch.
15 maart 2020 beoordeeld

Mijn vrouw en ik komen al jaren bij de Croyse hoeve en dat tot onze volle tevredenheid. Als wij er eten gaan we altijd om 17.00 uur omdat de keukenbrigade dan de volle aandacht aan ons kan besteden omdat het dan nog niet zo druk is. Mijn vrouw heeft coeliakie, een gluten intolerantie, en bij de minste gluten die zij binnenkrijgt wordt zij heel erg ziek en dat ziektebeeld houdt dan een paar uur aan. De Croyse hoeve geeft aan dat allergenen besmetting niet geheel en al uit te sluiten is. Door het vroege tijdstip van eten kan de keukenbrigade hier heel goed op inspelen en voelen wij ons veilig. De maaltijden zijn smakelijk en goed toebereid en dat voor een alleszins schappelijke prijs van €19,95 per couvert

Datum van bezoek: februari 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank BerendDirk
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (59)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

1 - 5 van 59 beoordelingen

12 maart 2020 beoordeeld

We hebben heerlijk gegeten voor een leuke prijs. Gezellig aan een ronde tafel. Mooie hoeveelheid van vlees en groente. Jammer genoeg was de glutenvrije kaart minder duidelijk voor personeel en gasten.

Datum van bezoek: februari 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Rianne v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
8 januari 2020 beoordeeld

Op herhaling. Gewoon weer gezellig samen gegeten. Goede service en kwaliteit met overeenkomstige prijs. Niks aan veranderen.

Datum van bezoek: januari 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Il_Quadrifoglio
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
19 oktober 2019 beoordeeld

De Croyse hoeve is back! Erg lekker gegeten voor een hele nette prijs. Leuk dat je voor een 0,25l karafje wijn kunt kiezen i.p.v. een glas. Natuurlijk waren de heren in mijn gezelschap helemaal weg van de Croy biertjes.

Kortom: erg geslaagde avond met een heerlijk diner! Aanrader!!

Datum van bezoek: oktober 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank marlyverbakel
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
6 augustus 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Toegegeven : het is niet duur. Het personeel is hip, maar t eten is van het niveau van n friettent. Het heet stoofschotel maar is n patatje met hachee...ik ga er niet meer terug.

Datum van bezoek: augustus 2019
Bedank Marjan H
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Proeflokaal Croy | Croyse Hoeve bekeken, bekeken ook

Aarle-Rixtel, Noord-Brabant
Aarle-Rixtel, Noord-Brabant
 
Aarle-Rixtel, Noord-Brabant
Helmond, Noord-Brabant
 

In Proeflokaal Croy | Croyse Hoeve geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding