Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Geweldig culinair Grieks eten”
Beoordeling van Taverna Krassopsychia

Taverna Krassopsychia
Geclassificeerd als nr. 1 van 5 Restaurants in Krasi
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: 12 US$ - 23 US$
Keukens: Grieks
Geschikt voor: Mooi uitzicht, Lokale keuken
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Mooi uitzicht, Lokale keuken
5 augustus 2020 beoordeeld

Op aanrader van ons hotel hiervoor 30 min de bergen ingereden. Wat een geweldige locatie en vriendelijk personeel. De Mezzas waren super vers en geweldig ( let op grote porties). Voor echt local food ben je hier op het juiste adres. Tip bezoek ook de kelder van het restaurant daar bevind zich namelijk een wijnkelder en verdere streekproducten.

Datum van bezoek: augustus 2020
Bedank dannygall
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (289)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 290 beoordelingen

2 augustus 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Op basis de recensies hadden we een echte gastheer verwacht en subliem eten. Dat viel wat tegen. Onze gastheer was erg rustig en niet zo spraakzaam. Het gekozen eten vond ik enorm lekker, maar het was ook wat vet. Mijn gezin was daardoor wat minder enthousiast.

Datum van bezoek: juli 2020
Bedank djurred2015
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
22 juli 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Gezellig en goed eten. Uitgebreid gratis!!! nagerecht met raki ijs en soort oliebolletjes
chocolade en banaan.

Datum van bezoek: juli 2020
Bedank Seaside294809
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
8 augustus 2019 beoordeeld

Wat een topadres!
Vriendelijk, zeer lekker, in een rustig dorpje in lassithi-plateau.
Als je kan moet je hier zeker eens gaan eten.
Jammer dat het te ver weg was van onze slaapgelegenheid want anders aren we vaste klanten geworden.

Datum van bezoek: augustus 2019
Bedank Nele2505
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
stefanospatelis, Διευθυντής Πωλήσεων van Taverna Krassopsychia, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 9 augustus 2019
Google-vertaling

Dank u wel, we are very glad you enjoyed your food experience with us!

Till next time.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
28 juli 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Eerste avond tijdens ons verblijf in Kreta dit adresje doorgekregen en super goed meegevallen. De weg ernaar toe 's avonds is een beetje bochtig want het dorp ligt in de heuvels boven Malia maar het bezoek is meer dan de moeite waard. We kozen een aantal specialiteiten in voor -en hoofdgerechten en alles was heel lekker. De mooie bordjes bleven maar komen, dat allemaal met een lekker plaatselijk roséwijntje en vervolgens nog een heerlijk dessertje van het huis op het geheel af te sluiten. Niet te missen als je in de buurt bent !

Datum van bezoek: juli 2019
Bedank GillesV229
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
stefanospatelis, Διευθυντής van Taverna Krassopsychia, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 2 augustus 2019
Google-vertaling

Thank you so much! We're glad you enjoyed your evening and we're hoping to see you again soon!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Taverna Krassopsychia bekeken, bekeken ook

Krasi, Heraklion Prefecture
Krasi, Heraklion Prefecture
 
Mochos, Heraklion Prefecture
 

In Taverna Krassopsychia geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding