Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (52)
Beoordelingen filteren
52 resultaten
Waardering van reizigers
40
12
0
0
0
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
40
12
0
0
0
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 52 beoordelingen
Beoordeeld op 18 maart 2020

In een mooi gerenoveerd klooster en het daarbij horende hotel surplace heb ik bijna 6 maanden gewoond.
In ben in al die maanden zeer goed verzorgt in een huiselijke sfeer door de lieve Sofie en Johan.
De mooie kamer in surplace is met veel hout-interieur gebouwd en voorzien van tv en WiFi er is ook een badkamer met wc en douche op de kamer.
Het tweepersoonsbed bed heeft een geweldig matras en ik heb er heerlijk op geslapen.
Voor de rest heb ik er goed gegeten, met morgens een goed ontbijt om de dag te starten en s'avonds een lekker Dinner, de leuke gesprekken die we elke avonden voerde gaven mij een huiselijk gevoel waardoor ik me zéér thuisgevoelt.

Sofie en Johan nogmaals hartelijke bedankt voor de leuke tijd die ik bij jullie hè gehad.

Datum van verblijf: februari 2020
Reistype: Reisde voor zaken
Bedank Ablikkendaal
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 30 december 2019

Heel fijn verblijf in een B&B / hotel in een gerenoveerd klooster (met tuin erbij ca 6000m²). Ontvangst heel hartelijk, waarbij je vrij bent in de keuze om interactie te hebben met de eigenaars, of om de rust op te zoeken in de (grote) bibliotheek, tuin of omgeving. Lekkere maaltijden worden door de gastvrouw vers bereid en genuttigd aan gemeenschappelijke houten tafel. Klein dorpje, met Spar op wandelafstand. Gratis parkeren aan de kerk vlakbij. Wandelingen (knooppuntenroutes) starten aan de kerk. Komen hier zeker nog terug.

Kamertip: Je kan overnachten in het klooster zelf (slaapkamers gericht op individuen) of in het gelieerde hotel 100m verder (individuen en koppels)
Datum van verblijf: december 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank MikeDMTR
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
sofiel369, Eigenaar van Rosario, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 20 februari 2020

Dag Mike,
Dank voor je beoordeling.
Altijd fijn te lezen dat gasten het hier naar hun zin hebben.
Sofie.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 15 oktober 2019

Tijdens wandelweekend langs knooppunten van netwerk Pajottenland hebben we één avond en nacht verbleven in dit prachtige oude kloostergebouw. Zeer hartelijk ontvangen door de gastvrouw die de tijd nam om ons dit mooie domein te laten verkennen waar ze zo duurzaam mogelijk leven.
We kregen 's avonds een heerlijke, huisgemaakte drie-gangenmaaltijd, 's ochtends een uitgebreid biologisch ontbijt. Slaapkamers zijn basic maar zeer praktisch ingericht, incl. wastafel. Douches in een aparte ruimte, waar elke kamer zijn ruime, afgesloten privé douche heeft. Zeer aangename en mooie gemeenschappelijke ruimtes (keuken, bibliotheek) en prachtige tuin. Het klassiek concertje in de kapel waar we spontaan voor werden uitgenodigd, was een bijzondere bonus!
Je voelt dat hier alles met grote zorg en passie wordt gedaan met respect voor mens en natuur. Een aanrader !

Datum van verblijf: oktober 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank JBS1212
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 14 oktober 2019

In Rosario kan je ten volle genieten van de rust, het super lekkere eten (ik zou het eten van de geweldige kokkin elke dag kunnen eten, onweerstaanbaar lekker! ;-) ), de mooie tuin, mooie wandelingen in de buurt, het mooie en met respect voor het verleden gerestaureerd gebouw,...

Kamertip: Super goede bedden in de standaard tweepersoonskamers
Datum van verblijf: oktober 2019
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank beoordeler01
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 9 augustus 2018

Zeer rustige,schitterende lokatie.Mooie plaats om per fiets de streek te ontdekken.Fietsen kunnen er veilig gestald worden.
Zeer mooi ingerichte kamer met zeer goede bedden.Zowel het ontbijt als het avondeten worden klaargemaakt met bio-produkten .Het zwembad met natuurlijke filter is ook leuk na een dagje fietsen.Bedankt het leuke weekend.

Datum van verblijf: juni 2018
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
1  Bedank anjapeter2018
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken