Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Bever
Plaatsen
Inbox
Zoeken
Hotels in de buurt
Beoordelingen (49)
Beoordelingen filteren
49 resultaten
Waardering van reizigers
38
11
0
0
0
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
38
11
0
0
0
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 49 beoordelingen
Beoordeeld op 9 augustus 2018

Zeer rustige,schitterende lokatie.Mooie plaats om per fiets de streek te ontdekken.Fietsen kunnen er veilig gestald worden.
Zeer mooi ingerichte kamer met zeer goede bedden.Zowel het ontbijt als het avondeten worden klaargemaakt met bio-produkten .Het zwembad met natuurlijke filter is ook leuk na een dagje fietsen.Bedankt het leuke weekend.

Datum van verblijf: juni 2018
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
1  Bedank anjapeter2018
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 5 augustus 2018

We wilden er nog een paar dagen uit en dan liefst naar een rustig plekje waar we wat konden lezen, schrijven en ook wat wandelen. Per toeval hebben we Rosario ontdekt en een zomerse last minute geboekt. Dat was een goede keuze! Het was er rustig, zowel in de B&B als in de omgeving. Rosario ligt aan een wandelknooppunt. Er zijn vele mooie wandelingen in de onmiddellijke en iets verdere omgeving! Handig die knooppunten!

Daarnaast hebben we genoten van de mooie rustige tuin en het zwembad en hoefden we ons geen zorgen te maken over wat te eten. Wij genoten van de all-in formule. Het eten is eenvoudig lekker. Het bladerdak van platanen zorgde gelukkig voor schaduw op het terras waar we aten.

Wij hadden een kamer met een privéterrasje en eigen badkamer die volledig in orde was. En wat ook belangrijk is: goede matrassen!

Het oude kloostertje is prachtig verbouwd! Er is op veel details gelet.

Datum van verblijf: augustus 2018
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank lieve_v_linden
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 13 mei 2018 via mobiele applicatie

Stilte en rust in een prachtige omgeving uitgebaat door superlieve mensen.
Alles met zorg en liefde gebracht!
Het was prachtig weer.
Ik heb kunnen genieten van een uniek klassiek concert vanop de eerste rij.
Adembenemend mooi!
Ik ga zeker terug, liever vandaag dan morgen.

Datum van verblijf: mei 2018
Reistype: Reisde alleen
Bedank artmar1316
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 5 oktober 2017 via mobiele applicatie

Schitterende eco-vriendelijke locatie vol rust, poëzie en betekenis. Het ontvangst is hartelijk, de keuken is bewust met lokale ingrediënten. De passie van de eigenaar is in elke kamer terug te vinden. Elke slaapruimte krijgt een gedicht. Literatuur, kunst en natuur zijn nooit veraf. Het is een uitgelezen locatie voor groepen, families en om op je eentje terug contact te maken met stilte.
Deze inspirerende plek is een echte aanrader.

Datum van verblijf: september 2017
Reistype: Reisde voor zaken
Bedank 643karenv
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 12 juli 2017

Rosario is een heel charmante 'even-van-de-wereld'-plek in de mooie, groene omgeving van het grensgebied Pajottenland-Vlaamse Ardennen.
Heel warme en persoonlijke ontvangst door Sofie en Johan (en Johans dochter Louise die er tijdelijk was).
Ik voelde me onmiddellijk thuis in het bijzonder en knap doch pretentieloos gerenoveerde klooster met mooie tuin. Heel wat 'stilte'ruimtes waar het aangenaam vertoeven is, met de bibliotheek/leessalon als mijn persoonlijke topper.
De kamers en gedeelde badkamer zijn basic, maar heel comfortabel en op en top proper. Heel goede bedden!

Datum van verblijf: juli 2017
  • Reistype: Reisde alleen
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank KateBelgium2013
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken