Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (48)
Beoordelingen filteren
49 resultaten
Waardering van reizigers
38
11
0
0
0
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
38
11
0
0
0
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
13 - 18 van 49 beoordelingen
Beoordeeld op 18 april 2017

We verbleven er om te schrijven. Ideaal want de prachtige plek ademt rust uit, eenvoud en Sofie, die tovert de lekkerste en gezonde gerechten op tafel! Wij komen terug en blijven langer dan één nacht, dat was een beginnersfout :-)

Kamertip: Douche en toilet op eigen kamer kan, maar het kan ook anders.
Datum van verblijf: april 2017
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank KathleenJ525
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 17 april 2017

Het is een mooie kamer, sfeervolle eetkamer, je geniet er van frisse lucht en het is zeker een mooie streek om wandelingen of fietstochten te maken, heerlijke grote bib met veel boeken in verschillende genres. Je komt er echt tot rust.

Datum van verblijf: april 2017
  • Reistype: Reisde alleen
    • Service
Bedank nancymertens9
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 23 maart 2017

Mooie geslaagde restauratie van het oorspronkelijke pand. Ademt rustige sfeer. Aangename gastvrouw Sofie. Bijzonder intrigerende gastheer Johan. Rosario heeft een zeer grote collectie boeken om in te snuisteren in een mooie bibliotheek.
Overal vind je poëzie. Het was een aangenaam verblijf.

Datum van verblijf: maart 2017
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank Debby V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 29 januari 2017

Een plek om tot rust te komen, niets hoeft, terug naar de basis.
Eerlijke, lekkere, biologische voeding (vegetarisch)
Veel ruimtes en plekjes om je lekker terug te trekken.
Fijne tuin, natuurzwembad (niet voor in de winter).

Datum van verblijf: januari 2017
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank kathelijnbrouwers
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 1 januari 2017

Voor mij de ideale plaats om tot rust te komen. Mijn aanstormende burnout krijgt een pauzeknop. In een week tijd heb ik heel wat kansen benut om een zacht nieuw licht op mijn ingesleten groeven te werpen.
Doordat alles op een subtiele en zorgzame manier op elkaar is afgestemd krijg je een verbonden ervaring.
Het schrijven ging makkelijk, ik voelde me aangesloten en geïnspireerd.
De persoonlijke en warme sfeer waarmee Sofie en Johan hun gasten omringen, is bijzonder. De inrichting is sober, warm en met een enorme zorgzaamheid tot stand gebracht.
De maaltijden zijn gezond, lekker, gevarieerd en bio-vegetarisch.
De poëtische ontmoetingen en de vele boeken helpen je bij het stilstaan en naar binnen treden.
Het hele plaatje klopt volledig. Ik voelde me verwend, dankbaar en verlang ernaar teug te gaan.
De stille kracht is ontwaakt.

Datum van verblijf: december 2016
  • Reistype: Reisde alleen
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank BidoC4
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken