Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Booking.com
Vio.com
Agoda.com
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (57)
Beoordelingen filteren
57 resultaten
Waardering van reizigers
43
14
0
0
0
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
43
14
0
0
0
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
22 - 27 van 57 beoordelingen
Beoordeeld op 17 april 2017

Het is een mooie kamer, sfeervolle eetkamer, je geniet er van frisse lucht en het is zeker een mooie streek om wandelingen of fietstochten te maken, heerlijke grote bib met veel boeken in verschillende genres. Je komt er echt tot rust.

Datum van verblijf: april 2017
  • Reistype: Reisde alleen
    • Service
Bedank nancymertens9
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 23 maart 2017

Mooie geslaagde restauratie van het oorspronkelijke pand. Ademt rustige sfeer. Aangename gastvrouw Sofie. Bijzonder intrigerende gastheer Johan. Rosario heeft een zeer grote collectie boeken om in te snuisteren in een mooie bibliotheek.
Overal vind je poëzie. Het was een aangenaam verblijf.

Datum van verblijf: maart 2017
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank Debby V
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 29 januari 2017

Een plek om tot rust te komen, niets hoeft, terug naar de basis.
Eerlijke, lekkere, biologische voeding (vegetarisch)
Veel ruimtes en plekjes om je lekker terug te trekken.
Fijne tuin, natuurzwembad (niet voor in de winter).

Datum van verblijf: januari 2017
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank kathelijnbrouwers
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 1 januari 2017

Voor mij de ideale plaats om tot rust te komen. Mijn aanstormende burnout krijgt een pauzeknop. In een week tijd heb ik heel wat kansen benut om een zacht nieuw licht op mijn ingesleten groeven te werpen.
Doordat alles op een subtiele en zorgzame manier op elkaar is afgestemd krijg je een verbonden ervaring.
Het schrijven ging makkelijk, ik voelde me aangesloten en geïnspireerd.
De persoonlijke en warme sfeer waarmee Sofie en Johan hun gasten omringen, is bijzonder. De inrichting is sober, warm en met een enorme zorgzaamheid tot stand gebracht.
De maaltijden zijn gezond, lekker, gevarieerd en bio-vegetarisch.
De poëtische ontmoetingen en de vele boeken helpen je bij het stilstaan en naar binnen treden.
Het hele plaatje klopt volledig. Ik voelde me verwend, dankbaar en verlang ernaar teug te gaan.
De stille kracht is ontwaakt.

Datum van verblijf: december 2016
  • Reistype: Reisde alleen
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank BidoC4
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 1 december 2016

Rosario is een heerlijke plek om stilte en inspiratie te vinden voor het schrijven. Een warm en poëtisch onthaal; heerlijke, gezonde maaltijden; een heerlijk bed, inspirerende gesprekken, aangenaam kader

Datum van verblijf: november 2016
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
2  Bedank Thea B
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken