Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Heerlijk eten ..in gezellig restaurant ( niet te groot ) waardoor de bediening alles kan overzien en het gezellig blijft”
Beoordeling van 100% Real Greek

100% Real Greek
Bestel online
Geclassificeerd als nr. 1 van 16 Restaurants in De Meern
Certificaat van uitmuntendheid
Gegevens restaurant
20 maart 2020 beoordeeld

We hebben hier gegeten eerst met vrienden en daarna nog een keer samen.
Nu inmiddels ook eten thuis bezorgd laten komen en weer heerlijk, en netjes op tijd is alles bezorgd.

Datum van bezoek: februari 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
1  Bedank ZiggySt
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (61)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

1 - 5 van 61 beoordelingen

10 februari 2020 beoordeeld

Toffe bediening erg lekker gegeten
geen overdreven grote porties kwaliteit was erg goed
gezellige sfeer

Datum van bezoek: januari 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank tons705
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
2 februari 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

We hebben hier vaker gegeten. Het eten smaakt altijd prima. Wat wel opvalt dat we bij ieder bezoek erg lang moeten wachten op de gangen.

Datum van bezoek: januari 2020
Bedank FamTim20
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
1 februari 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Erg lekker gegeten. Zeer aardige en nette bediening. Ondanks dat alle tafels bezet waren, vlotte bediening. Alles vers gemaakt. Grote porties. Goede wijn. Absolute aanrader.

Datum van bezoek: januari 2020
Bedank SJWVD
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
31 januari 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Dit is zonder problemen opgepakt. Men gaat zorgvuldig.met je om en we hadden 1 vast personeelslid die de bestelling opnam zodat er geen miscommunicatie kwam.. dat gevulde gehakt was heerlijk!

Datum van bezoek: december 2019
Bedank roweym2019
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die 100% Real Greek bekeken, bekeken ook

De Meern, Utrecht Province
Maarssen, Utrecht Province
 
De Meern, Utrecht Province
 

In 100% Real Greek geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding