Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lunch op vrijdagmiddag, aangenaam toeven hier”
Beoordeling van Eetcafe Velo- Brasserie

Eetcafe Velo- Brasserie
Geclassificeerd als nr. 2 van 41 Restaurants in Tremelo
Gegevens restaurant
25 februari 2023 beoordeeld

Afgelopen vrijdag hoofd + dessert genuttigd in het Vélocafe te Baal. De bediening was uitstekend, we kwamen niets te kort . Kwaliteit eten 8,5 /10.
Ondanks een vrijdagmiddag een aangename drukte in de zaak. Reserveren steeds aanbevolen.

Datum van bezoek: februari 2023
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Way2gotrotter
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordelingen (37)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

4 - 8 van 37 beoordelingen

21 januari 2022 beoordeeld via mobiele applicatie

Reeds jaren een tevreden klant. Ondanks de ongedwongen sfeer, is de bediening wel steeds correct.

Lekker eten, aanpassingen o.w.v. allergenen zijn mogelijk en er zijn vegetarische opties. De suggesties wisselen regelmatig volgens de seizoenen. Bij sommige gerechten mis ik frietjes of kroketten, maar dat weet je op voorhand en er is verder genoeg keuze.

Honden zijn ook binnen welkom, er zijn mooie terrassen met een prachtig uitzicht en buiten plaats genoeg voor kinderen om hun energie kwijt te kunnen.

Reserveren is echt wel aangewezen in het weekend, anders riskeer je dat het volzet is.

Ik zou roken nog meer ontmoedigen of zelfs verbieden op (een deel van) het terras en vlak voor de inkom, dat zou beter passen bij de sportieve uitstraling.

Datum van bezoek: december 2021
Bedank Zeldarro
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
8 november 2021 beoordeeld

Goed gegeten en vriendelijke bediening. Prijzen zijn zoals in alle andere brasserieën vond ik. Kaart is typisch belgisch: balletjes in tomatensaus, stoofpotjes, enz.
Als het goed weer is denk ik dat je een mooie wandeling in de omgeving kan maken.

Datum van bezoek: november 2021
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank kristofluyten
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
3 oktober 2021 beoordeeld via mobiele applicatie

Zeer lekker gegeten op een mooie locatie. Mooie kaart met vooral gezondere gerechten (geen frieten of gefrituurde dingen dus), je kan steeds kiezen tussen puree, aardappelen, pasta, ... wij hadden zeer lekkere visgerechten. Ook uitgebreide drankkaart en vriendelijke bediening.

Datum van bezoek: oktober 2021
Bedank 179nicog
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
14 september 2021 beoordeeld

Zijn gaan eten met 4 personen ; geen menuformule mogelijk , wat het al wat duurder maakt ; stevige prijzen voor aperitief (apero van het huis aan 9,50 EUR ) , nadien voorgerecht : scampi's met een berg saus die echter niet lecht lekker was en klodderig , de scampi's heb ik elders ook al beter gegeten ; hoofdgerecht ook niet lekker : stoofpotje van kip met een onbestemde saus en droge sla , moeder had tongrolletjes die zo uit de diepvries kwamen leek me ; jammer want het is er gezellig zitten en de bediening is vriendelijk. Oh ja ; de witte huiswijn is wel zeer ok

Datum van bezoek: september 2021
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank ZOT4tj87
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.

Reizigers die Eetcafe Velo- Brasserie bekeken, bekeken ook

 
Tremelo, Vlaams-Brabant
Bonheiden, Antwerpen
 

In Eetcafe Velo- Brasserie geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
Omzet beïnvloedt de ervaringen die worden uitgelicht op deze pagina. Lees hier meer informatie.