“Pasta van de Chef.... op kampioenenniveau!”
Beoordeling van Eetcafe Velo- Brasserie

Eetcafe Velo- Brasserie
Geclassificeerd als nr. 3 van 42 Restaurants in Tremelo
21 september 2020 beoordeeld

heerlijk lekker gegeten op een gezellig terrasje in de zon! En dit aan het Cycling Center van de keizer van het veld ... Sven Nys! een lekkere en fijne ervaring!

Datum van bezoek: september 2020

14 september 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

De 1 ste X dat we hier op het onverwachte toekwamen. Maar wat een verrassing!!!! Mooie ligging, top personeel lekker eten. Gewoon top dat we zelfs zo dag terug keerde. Wij zijn fan en keren zeker terug 🥂🥂🥂

Datum van bezoek: september 2020
24 juli 2020 beoordeeld

eerlijke keuken, goede prijs-kwaliteit verhouding, met een frisse bediening ! voor herhaling vatbaar...

Datum van bezoek: juli 2020
10 maart 2020 beoordeeld

We wilden de suggestie nemen, die was niet voorhanden, wel niet vermeld op het suggestiebord. We namen dan een vispannetje en scampi. Tot onze teleurstelling was alles lauw tot bijna koud...wij hebben niets gezegd want indien men scampi terug opwarmt is het niet te eten. Spijtig want we weten niet of er nog een volgende keer zal zijn. De keuken is waarschijnlijk te klein om al deze gerechten te maken.

Datum van bezoek: maart 2020
5 december 2019 beoordeeld

Het is ten zeerste aan te raden om te reserveren zeker op een vrijdagavond of tijdens het weekend. Zeer vriendelijke bediening. Heb je een tafeltje aan het raam, kan je bijkomend genieten van de mooie, bosrijke en vooral rustige omgeving. Lekker eten, een ruime keuze en dan ook nog keuze uit suggesties, voor elk wat wils aan democratische prijzen. Wil je je eetlust nog aanscherpen, dan kan je voor het eten nog een fietstocht of wandeling doen via de talrijke routes. Op zonnige dagen kan je ook genieten van een plekje op het terras.

Datum van bezoek: mei 2019

Reizigers die Eetcafe Velo- Brasserie bekeken, bekeken ook

Tremelo, Vlaams-Brabant
Bonheiden, Antwerpen

In Eetcafe Velo- Brasserie geweest? Deel je ervaringen!