Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Service Bioscoop Industry
Opslaan
Hoogtepunten uit beoordelingen
Goede ambiance

Met 2 kids naar service bioscoop industrie in Veghel geweest. Mooie industriële ... meer lezen

Beoordeeld op 28 juli 2019
Rob-Hgns
,
Veghel, Nederland
via mobiele applicatie
Gemoedelijk!

Verrassende locatie in een oud industrieel pand. De service is gemoedelijk, vriendelijk en ... meer lezen

Beoordeeld op 26 december 2018
Storyteller583556
via mobiele applicatie
Lees alle 22 beoordelingen
  
Beoordelingen (22)
Beoordelingen filteren
22 resultaten
Waardering van reizigers
6
11
2
0
3
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Waardering van reizigers
6
11
2
0
3
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 22 beoordelingen
Beoordeeld op 15 februari 2020 via mobiele applicatie

De bioscoop zit in een mooi oud industrieel complex. Voldoende parkeerruimte en plaats voor fietsen. Veel ruimte om een drankje te drinken voor of na de film, alleen het is daar vaak aan de koude kant.

Datum van activiteit: februari 2020
Bedank Manon V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 26 december 2019

JE verwacht geen bioscoop met deze kwaliteit op deze plek, maar als je er eenmaal bent, voel je de kwaliteit. Ook tijdens de voorstellingen.

Datum van activiteit: februari 2019
Bedank donfreijters
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 5 augustus 2019

De nieuwe stoelen belemmeren het zicht, waardoor je constant tegen de hoofdsteun van de stoel voor je aan het kijken bent. Daarnaast voorafgaand aan de film op het eten/drinken knopje gedrukt en na 1 uur pas kunnen bestellen!!

Datum van activiteit: augustus 2019
1  Bedank Stiphout20
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 28 juli 2019 via mobiele applicatie

Met 2 kids naar service bioscoop industrie in Veghel geweest.

Mooie industriële locatie.

Bediening in de zaal is vriendelijk evenals de bediening bij aankomst.

Gaan hier zeker nog eens terugkomen

Datum van activiteit: juli 2019
Bedank Rob-Hgns
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 20 juli 2019

Ze zitten prima maar je ziet niks door de hoofdsteden van degene die voor je zit, voortaan maar weer naar Uden

Datum van activiteit: juli 2019
Bedank 22.222.111.111.111.111
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken