Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Opslaan
Hoogtepunten uit beoordelingen
Ff een kleine pauze

Even er tussenuit op deze druilerige dag. De schaapskooi is een gemoedelijke plaats voor koffie ... meer lezen

Beoordeeld op 2 februari 2020
HSA1963
,
Schijndel, Nederland
via mobiele applicatie
Gezellig

Mooie plek in een natuurgebied. We dronken er koffie en espresso. Een worstenbroodje erbij. Lekker ... meer lezen

Beoordeeld op 30 maart 2019
joepv2013
,
Dordrecht, Nederland
via mobiele applicatie
Lees alle 24 beoordelingen
  
Beoordelingen (24)
Beoordelingen filteren
24 resultaten
Waardering van reizigers
8
10
6
0
0
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Waardering van reizigers
8
10
6
0
0
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 24 beoordelingen
Beoordeeld op 2 februari 2020 via mobiele applicatie

Even er tussenuit op deze druilerige dag. De schaapskooi is een gemoedelijke plaats voor koffie, gebak of een heerlijke lunch. Prijzen zijn redelijk en zou je ergens anders ook betalen. De dag soep was vandaag erwtensoep met roggebrood. Een volle kom waarbij je zeker geen honger meer hebt.

Datum van activiteit: februari 2020
Bedank HSA1963
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 23 januari 2020 via mobiele applicatie

Ik heb het geluk gehad een keer in de avond daar te mogen vergaderen. Als het donker is, is dit nog een van de plaatsen waar het dan ook echt in de omgeving donker is. Het heeft een gemoedelijke sfeer en je hoort de schapen. Met je gezelschap ben je er echt even uit.

Datum van activiteit: januari 2020
Bedank alwijntencate
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 30 maart 2019 via mobiele applicatie

Mooie plek in een natuurgebied. We dronken er koffie en espresso. Een worstenbroodje erbij. Lekker. Er is voor kinderen voldoende te zien en te doen. Veel schapen en lammetjes.

Datum van activiteit: maart 2019
Bedank joepv2013
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 17 december 2018

Mooie locatie, erg leuk voor een mooie wandeling en een lekker stuk carrot cake met koffie. Zeker de moeite waard om eens te bezoeken

Datum van activiteit: december 2018
Bedank Proeffabriek
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 4 december 2018 via mobiele applicatie

De boerderij ziet er schoon en verzorgd uit. Er zijn genoeg dingen om kinderen te vermaken. Er zijn ook vele activiteiten in het jaar. Het restaurant ziet er ook erg leuk uit en is ook goed.

Datum van activiteit: juli 2018
Bedank MarijnReinders
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken