Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
US$ 138
Aanbieding bekijken
Reserveer nu, betaal bij aankomst
Hotels.com
Travelocity
Orbitz.com
Booking.com
Expedia.comUS$ 138
alle 9 aanbiedingen bekijken
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (95)
Beoordelingen filteren
95 resultaten
Waardering van reizigers
71
22
2
0
0
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Waardering van reizigers
71
22
2
0
0
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 95 beoordelingen
Beoordeeld op 7 september 2021

Prachtige en goed verzorgde kamer. Heerlijk geslapen. Rustig gelegen. Heel vriendelijk onthaal. Super ontbijt. 's Avonds ook heerlijk gegeten in het restaurant. Helaas is er het laatste weekend van augustus 2022 voor ons groepje van zes niets meer vrij. We zullen in het vervolg sneller moeten zijn.

Datum van verblijf: augustus 2021
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank christinebT2094TF
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 1 september 2021

2 nachten geboekt en genoten van een superheerlijk culinair arrangement van 5 gangen met aangepaste wijnen. De vriendelijkheid van het personeel zorgde ervoor dat we dubbel en dik genoten hebben van ons verblijf. De kamer was knus ingericht . en het gezellige terras nodigde ons uit om buiten te aperitieven en te genieten van het groen om ons heen. Een kort maar overheerlijk verblijf! Vanaf het hotel kan je genieten van de mooie knooppuntwandelingen ( kaart te koop in het hotel)en zo de prachtige groene omgeving van Heuvelland verkennen.

Kamertip: rustige, knusse kamer op de eerste verdieping met uitzicht om de groene weiden en de mooie tuin
Datum van verblijf: augustus 2021
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank 787anner
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 21 augustus 2021

Mijn vriendin en ik verbleven een kleine week in het Sparhof. De renovatie van deze voormalige hoeve kon ons zeker bekoren: de kamers waren gezellig, rustig en schoon, hoewel je het gebrek aan deur tussen slaapgedeelte en badkamer (inclusief wc) wel voor lief moet nemen. Op de kamer lag overal parket - een meevaller voor allergische mensen als wij - en het bed was groot en supercomfortabel. De kastruimte was enigszins beperkt voor een kleine week verblijf in minder dan optimale weersomstandigheden, maar we vermoedden dat de meeste mensen iets korter in het Sparhof vertoeven dan wij.

De gastvrouwe onthaalde ons bijzonder hartelijk en zorgde voor een heerlijke broodjeslunch to go op verschillende wandeldagen. Af en toe glipte er wel een klein verzoekje (bvb. voor extra handdoeken of een nieuwe fles water) door de mazen van het net, maar dat weten we aan de corona-omstandigheden die achter de schermen vast nog andere kopzorgen veroorzaakten.

Het restaurant dat deel uitmaakt van dit hotel is zonder meer uitmuntend: elke avondmaaltijd was opnieuw een feest, ongeacht de menukeuze, en ook het ontbijt was bijzonder lekker en verzorgd. Aan de bezetting 's avonds te merken, weten de bewoners van de wijde omtrek bovendien ook hoe lekker het hier is. Helemaal terecht!

De ligging van dit hotel is prima zolang je beschikt over een auto of elektrische fiets: het ligt verscholen tussen de velden op een kleine afstand van Dranouter. Ieper en het startpunt verschillende mooie wandelingen in de regio Heuvelland zijn minder dan een halfuur weg. Ook Diksmuide en de kust zijn binnen bereik, maar in het laatste geval ben je toch een uur kwijt met de wagen.

Kortom: als je op zoek bent naar een goede uitvalsbasis om het Heuvelland of de Westhoek te verkennen, dan is het Sparhof een absolute aanrader! Wij zijn alvast van plan om vrienden en familie zonder voorbehoud door te verwijzen.

Datum van verblijf: mei 2021
Reistype: Reisde met een partner
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank Camper767033
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 9 juni 2021

Wij verbeleven er één nacht voor de 80ste verjaardag van mijn ouders. De luxekamer waarin zij verbleven was mooi en netjes. Helaas was er geen warm water en hebben zij dit niet durven melden. Pas bij het uittchecken kwam dit ter sprake. Zonde dat zij geen gebruik hebben kunnen lmaken van de mooi ingerichte badkamer. Helaas was de rekening al gemaakt en kregen wij - behalve een "sorry" en "bedankt om ons te laten weten" - geen verdere tegemoetkoming. Een gemiste kans om dit goed te maken. Jammer!

Datum van verblijf: juni 2021
Reistype: Reisde met familie
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank annemie2021
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Marijn Struye, Eigenaar van Sparhof, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 10 juni 2021

Beste,

Toen dit gemeld is geweest ben ik persoonlijk direct gaan kijken. Er stond inderdaad in de sanitaire ruimte een kraan van de boiler met een melding. Na deze te resetten ging de kraan open en was er direct warm water in de badkamer. We hebben bij het uitchecken wel gezegd dat u dit direct moest gezegd hebben. Dat is de grootste gemiste kans van dit verhaal. U geeft ons totaal niet de kans om dit voor u op te lossen maar geeft wel een slechte reactie? Dit vind ik persoonlijk heel onterecht! We doen ons uiterste best om iedereen heel tevreden te stellen maar als een probleem niet gemeld wordt hoe verwacht u dan dat we dit oplossen?

Met vriendelijke groeten,
Marijn Struye
Hotel Restaurant Sparhof

bij een

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 2 juni 2021

heel warme ontvangst, heerlijk ontbijt en heel goede keuken. Misten frigo op onze luxe kamer.
corona maatregelen werden heel goed opgevolgd. heel mooie omgeving om te wandelen en te fietsen.
een aanrader !

Datum van verblijf: mei 2021
Reistype: Reisde alleen
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank erwindebo
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken