Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lekkere tapas”
Beoordeling van Tapas Havana Club

Tapas Havana Club
Geclassificeerd als nr. 2 van 3 Restaurants in Brussegem
Gegevens restaurant
6 maart 2020 beoordeeld

Etentje met vrienden. Een uitgebreide kaart Lekker gegeten aan een goede prijs. De vriendelijke bediening ging vlot. Wij gaan zeker terug

Datum van bezoek: februari 2020
Bedank DanyWouters
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (15)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

1 - 5 van 15 beoordelingen

1 mei 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

lekkere tapas, lekkere coctail, lekkere desserts... kortom alles zoals het moet. Wij komen zeker nog eens terug!

Datum van bezoek: april 2019
Bedank silleke63
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
13 april 2019 beoordeeld

Tof en lekker, gezellig met een groep vrienden. Toffe baas en vlotte bediening.
Veel variatie. Het opgefriste interieur is ook heel mooi.

Datum van bezoek: september 2018
Bedank dirkus2017
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
20 maart 2019 beoordeeld

Lekkere tapas in origineel kader, overheerlijke cocktails, prachtig terras in de zomer, heerlijke sfeer.

Datum van bezoek: februari 2019
Bedank martinemares
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
2 september 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Hype plek met heerlijke cocktails en ruime, zeer lekkere tapas. Vriendelijke bediening. Zeer druk en luidruchtig op een za-avond. Niettemin een aanrader. Wij gaan zeker terug.

Datum van bezoek: september 2018
Bedank 199johanv
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Tapas Havana Club bekeken, bekeken ook

Merchtem, Vlaams-Brabant
 
Opwijk, Vlaams-Brabant
Brussegem, Vlaams-Brabant
 

In Tapas Havana Club geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
US$USD
België
© 2021 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in België. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.