Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Een drankje tot 17u”
Beoordeling van Bistro Steiger 3

Bistro Steiger 3
Geclassificeerd als nr. 1 van 7 Restaurants in Hoboken
Gegevens restaurant
6 november 2021 beoordeeld

Vroeger was dit een volks clubje : bestellen aan de toog en gezellig drinken . Nu is het een elite club : vanaf 17u enkel om te eten . Ik ben er al langs gereden om 21u30 om nog iets te drinken , de helft van de tafels leeg , personeel in overvloed maar drinken serveren we niet meer . Nu ga ik naar The Duke ,

Datum van bezoek: september 2021
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
1  Bedank Kerel1
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (88)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

1 - 5 van 88 beoordelingen

2 oktober 2021 beoordeeld

Paling in 't groen was overheerlijk , lekkere wijn bij. Bediening vriendelijk, je krijgt waar voor je geld - zeer tevreden !

Datum van bezoek: september 2021
1  Bedank walter c
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
28 september 2021 beoordeeld

lekker en verzorgd eten, prima bediening, wel beperkte hoofdgerechtenkaart, en
voor een Bistro toch wel prijzig geworden.
Min puntje : zowel op Website als op Menukaart geen ingevulde Suggesties, omdat ze
regelmatig zouden veranderen, resultaat aan tafel worden de 6 suggesties vermeld,
zonder prijs, tegen dat de laatste vermeld is ben je de eerste al terug vergeten.
In deze computer gestuurde tijd moet de aanpassing via Website en afdrukken van
extra blad met suggesties en prijzen toch geen probleem zijn

Datum van bezoek: september 2021
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
1  Bedank stafbogaert
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
11 september 2021 beoordeeld via mobiele applicatie

Via tripadvisor gevonden, top restaurant, vriendelijk personeel. Lekkere paling in ‘t groen en sliptongen. Ruime porties. Toffe ligging.

Datum van bezoek: september 2021
Bedank SabineV1086
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
27 augustus 2021 beoordeeld via mobiele applicatie

De onglet die we gisteren geserveerd kregen moet zowat de lekkerste geweest zijn die ik ooit heb gegeten. Deze hoeft zelfs geen sausje. Kom dat proeven! De Westmalle van het vast kan je nog steeds nergens beter drinken.

Datum van bezoek: augustus 2021
Bedank JeffreyDR
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Bistro Steiger 3 bekeken, bekeken ook

Kruibeke, Oost-Vlaanderen
Antwerpen, Antwerpen
 
Kruibeke, Oost-Vlaanderen
Hoboken, Antwerpen
 

In Bistro Steiger 3 geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
© 2022 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in België. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.