Max M
Amsterdam, Nederland

Uiterst prettige ervaring - lekker geslapen

4,0 van 5 bollen24 aug 2024 beoordeeld
Conform de IBIS Budget formule is dit een efficient, comfortabel en handig gelegen hotel met uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Vriendelijke maar zakelijke ontvangst, goed ontbijt en compacte maar zeer schone en comfortabele kamer. Met goede bedden. Het ligt te midden van Industrie en wegen, maar daar ruikt of hoort de gast niets van. Goede WIFI. I.t.t. eerdere IBIS budget-ervaringen was het muisstil in de kamer - kennelijk goede isolatie: garantie voor een goede nachtrust.
Datum van verblijf: augustus 2024
Meer hotels in Stein bekijken
Beoordeeld op 6 augustus 2024

Datum van verblijf: juli 2024
Beoordeling verzameld in samenwerking met Accorhotels.com
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een individuele reiziger en niet die van Tripadvisor LLC of een van haar partners. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 15 april 2024 via mobiele applicatie

Fijn en net hotel. Persoonlijke service en aandacht.
Goede ligging in een rustige omgeving.

Fijne comfortabele kamers. Heerlijke douche.

Kinderbedje en kinderstoeltje aanwezig. Goed en uitgebreid ontbijt.
In de avond de mogelijkheid tot een goede maaltijd.
Zeker een aanrader voor zowel korte als wat langere verblijven.

Datum van verblijf: april 2024
Beoordeeld op 17 juli 2023

Voor 1 nachtje, 2 kamers geboekt bij dit hotel. Het bleek erg druk. Bij aankomst liepen we tegen de enige 2 (kleine) dingetjes aan. 1) de laadpalen voor de elektrische voertuigen waren allebei buiten werking. Ik vind dit in deze tijd echt een slecht “dingetje”. De dichtbij zijnde palen zouden bij Van der Valk zijn. Dit is ongeveer 2 kilometer van het Ibis hotel. Ik vind dat niet kunnen.

Daarnaast werd ons bij inchecken verteld dat we maar 45 minuten hadden om te ontbijten en dat we van te voren een “ontbijt blok” moesten reserveren. Op zich best logisch als het heel druk is. Ik vind het alleen erg jammer dat je dit niet van te voren aangeeft. Bijvoorbeeld bij reserveren. Gewoon op de site. In ons geval hadden we dan geen ontbijt gereserveerd. Het ontbijt was overigens prima. Alles was vers en genoeg keus in beleg, brood, dranken, yoghurts.

Verder bleken alles heel schoon. Ik wordt daar erg blij van. De kamers waren klein, maar zeer praktisch. De bedden lagen prima. Al met al een prima hotel.

Datum van verblijf: juli 2023
Beoordeeld op 5 september 2022 via mobiele applicatie

Dit hotel als uitval basis gebruikt voor een dagje valkenburg. Prijs/kwaliteit verhouding is meer dan goed. Klein ontbijt bij de prijs inbegrepen. Kamers zijn klein, maar een goed bed en een goede douche. Parkeren is gratis. En je kan s'avonds nog een biertje, wijntje of iets fris kopen om op de kamer of buiten op het terras te nuttigen. Personeel is vriendelijk.

Datum van verblijf: september 2022
Beoordeeld op 20 augustus 2022

Een aanrader, dit budget hotel voldeed aan al onze verwachtingen. Zeer geschikt voor een overnachting na een drukke dag de toerist uithangen. Goede bedden schone kamer airco . En de volgende dag een goed ontbijt. Heel erg tevreden.

Datum van verblijf: augustus 2022
Beoordeling verzameld in samenwerking met Accorhotels.com