Safari49110513310

Fijne ervaring

5,0 van 5 bollen15 aug 2022 beoordeeld
Fijne en vriendelijke service. Ideaal om met een gezin te overnachten op doorreis. Ontbijt degelijk en met voldoende variatie. We komen zeker nog eens terug indien we in deze regio onze activiteiten hebben.
Datum van verblijf: augustus 2022
Sittard BLUEBuitenzwembad
4.4 km van ibis Budget Stein Maastricht
Meer hotels in Stein bekijken
Beoordeeld op 27 juli 2022

Wellicht wegens Andre Rieu drukte wat druk om om 15:00 in te checken, gelukkig hadden we online ingecheckt. Is wel beetje lastig slapen zo tegen een muur in een 3 pax kamer. Ontbijt werd perfect geregeld via timeslots, was nodig ook, buffet was zeker in orde.

Datum van verblijf: juli 2022
Beoordeeld op 13 juli 2022

Wij sliepen hier 1 nacht voor onze ochtendvlucht vanaf Maastricht Airport. Kleine kamers met vooral bedden er in, meer ruimte is er niet. De kamer zijn iets gehorig want we hoorde de buurman snurken. Sanitair is goed. Personeel erg vriendelijk.

Datum van verblijf: juli 2022
Beoordeeld op 28 mei 2022 via mobiele applicatie

Geweldig hotel, 2 nachten geslapen maar om alleen te slapen echt super. Ivm met vroeg vertrek richting Disney van Maastricht AirPort voor dit hotel gekozen. Op 10 min afstand vh vliegveld heel fijn.we vertrokken om 4 uur s’ochtends uit hotel, stond er netjes ontbijt klaar om mee te nemen. Echt super veel en vers en keurig verpakt. Vriendelijk personeel. Schone nette kamers. Niet groot maar om alleen te slapen prima

Datum van verblijf: mei 2022
Beoordeeld op 16 maart 2022

Oké, het is een budget hotel, en dat is te merken. De beoordeling moet tegen die achtergrond worden bekeken. Eenvoudig, maar goed hotel. Prima bed en badkamer. Vriendelijk personeel.
Voor mij was de locatie uitstekend, want vlakbij vrienden die in Stein wonen.

Datum van verblijf: maart 2022
Beoordeeld op 11 november 2021

We hebben een fijne overnachting gehad. Opvallend is dat het personeel zeer vriendelijk is! Heeft ook oog voor jongere kinderen, neemt even de tijd om een vraag te beantwoorden. Heel fijn! Een van onze kinderen volgt een glutenvrij dieet, dit wat geen probleem. Hij heeft een heerlijk ontbijt gehad! SUPER!

Datum van verblijf: november 2021