Cruiser02240844531

OK

3,0 van 5 bollen29 aug 2021 beoordeeld
Vreemd, ik heb gisteren pas over hetzelfde verblijf een recensie gegeven.
Ook jullie on-line admin vind ik te zwaar om even een kamer te reserveren.
En nu typ ik bij omdat er minstens 200 karakters moeten staan.
Datum van verblijf: augustus 2021
4.2 km van ibis Budget Stein Maastricht
3.9 km van ibis Budget Stein Maastricht
Meer hotels in Stein bekijken
Beoordeeld op 12 juli 2021

Heel goed hotel met zeer vriendelijke medewerkers. De kamer is klein (een kast zou handig zijn) maar is wel schoon en mooi. Je ervaart geen geluidsoverlast van andere hotelgasten. Het ontbijt is heerlijk. Ligt heel centraal ten opzichte van Stein, het Steinerbos en de snelweg richting grotere steden. Voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur.

Datum van verblijf: juli 2021
Beoordeeld op 3 juli 2021

DE ontdekking van het jaar voor ons! Buitengewoon vriendelijke medewerkers, zeer gastvrij onthaal. Brandschoon, werkelijk waar je ook kijkt. We hebben 2 heerlijke nachten doorgebracht in een twin kamer (206) met 2 puike bedden en een fraaie ruime douche cabine, toilet en wastafel. Flat screen tv met haarscherp beeld, kamer en sanitair subliem gereinigd. Ontbijtbuffet zeer ruime keuze, hemelse koffie. Steinerbos met brasserie en midgetgolf en pannenkoekenhuis op een paar minuten loopafstand. Zeer voor herhaling vatbaar en betaalbaar bovendien. We vergeten de bekende keten met grote vogel, voortaan gaan we naar Ibis Budget Stein. Oeps..., ik vergeet de lounge en het terras en de zeer goed betaalbare hapjes en drankjes te noemen.

Kamertip: Wie hebben de twinkamer met 2 bedden gekozen i.p.v. een tweepersoonsbed met recht op overpad perikelen.
Datum van verblijf: juli 2021
Beoordeeld op 2 mei 2021

Goed hotel met alle mooie plekken makkelijk bereikbaar met de auto.
Personeel heeft ons ontvangen met een warm welkom. Ze zijn erg behulpzaam.

Het ontbijt heeft ontzettend veel keus. Het stond gewoon klaar op het afgesproken tijdstip.

Kamer was schoon en heeft een prima bed en de badkamer is ook goed schoon.

Ik weet zeker dat ik nog een keer terugkom!!!

Ibis stein team bedankt!!!

Datum van verblijf: april 2021
Beoordeeld op 16 oktober 2020 via mobiele applicatie

Deze week drie dagen gelogeerd in dit hotel vanwege familiebezoek in Limburg. Gastvrij ontvangen. De kamer is -zoals te verwachten- compact en basic, maar schoon en het bed is prima! Iedere keer bij de receptie heel vriendelijk ontvangen. Het ontbijt is heel basic, maar ook hier is in principe alles wel beschikbaar. Brood, croissants, chocobroodjes, pistoletjes, diverse soorten beleg, gekookt ei en roerei. Zeker geschikt voor een verblijf als je gedurende de dag op pad bent. Bijzonder onder de indruk van alle voorzorgsmaatregelen die genomen zijn rondom het coronabeleid!

Datum van verblijf: oktober 2020
Beoordeeld op 10 september 2020

Goed hotel. Prima kamer voor een overnachting, schoon, goed ontbijt, erg vriendelijk, behulpzaam personeel en dichtbij uitvalswegen. Aanrader en goede thuisbasis voor fiets- en wandeltochten in de omgeving.

Datum van verblijf: september 2020
Beoordeling verzameld in samenwerking met Accorhotels.com