Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Eten wel goed maar bestelling klopt voor geen meter”

McDonald's Hengelo Westermaat
Geclassificeerd als nr. 6 van 12 Restaurants in Hengelo
Gegevens restaurant
27 september 2020 beoordeeld

3 kids met elk hun bijzonderheden:
Big mac zonder kaas
Hamburger met alles behalve augurk
Hamburger met alleen ketchup

Bonnetje klopt, stickers op de burgers ook. Maar:
Big mac met kaas
Hamburger met alleen augurk
Hamburger zonder ketchup.

Waardeloos. Jammer genoeg gekozen voor meenemen dus we kwamen er thuis pa achter. Wat slecht zeg. Volgende keer maar naar de KFC, zit er toch naast...

Datum van bezoek: september 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Y3411XHbarryd
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (15)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

1 - 5 van 15 beoordelingen

10 maart 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Alles goed
Vriendelijk personeel. Goede kwaliteit van het eten. Schoon binnen en buiten. Verder goede service.

Datum van bezoek: maart 2020
Bedank Dop t
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
20 juni 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

ook leuk voor de kinderen. Super leuk en mooi. Alrijd gezellig ook leuk met vrienden en familie!!!!!

Datum van bezoek: juni 2019
Bedank Juliav25032004
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
20 augustus 2018 beoordeeld

Keurige McDonald's zoals velen. De locatie is goed, Je weet hier precies wat je krijgt. De toiletten zijn schoon. En het eten smaakt voorspelbaar. Niet slecht is wellicht de beste kwalificatie voor dit eten.

Datum van bezoek: augustus 2018
Bedank 123jeroens
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
10 september 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Wel goed opletten of je wel alles wat je besteld krijgt, is recentelijk wel geüpdatet .
Is hierdoor wel beter geworden, was erg slecht

Datum van bezoek: september 2017
Bedank RoyG1656
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die McDonald's Hengelo Westermaat bekeken, bekeken ook

 

In McDonald's Hengelo Westermaat geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
US$USD
België
© 2020 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in België. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.