Tof restaurant lekker en veel op je bord niet te lange moeten wachten voor het eten en vriendelijk bedienen
Zeer vriendelijke ontvangst in deze coronatijden.
Duo van kaas en garnaalkroket, en daarna steak archiduc.
Beide simpel en lekker.
Vorige week en gisteren super gegeten in de "Brazzaville"
Het personeel is heel vriendelijk naar onze ervaring .
De porties zijn correct alsook de prijs . Het was superdruk en toch hebben we snel ons eten gekregen. De koffie is super verzorgd met koekje , chocolade en mini-amaretto. Echt waar voor je geld. Er zijn steeds leuke suggesties die ook nog eens lekker zijn. ikzelf ben verslingerd aan de Siberische ijstaart. MMM
Enig minpuntje : Het is er lawaaierig.
Nathalie uit Meise
Wat een gezellig restaurant is dit. Bediening ook zeer netjes. De steaks zijn overheerlijk. Enige puntje van kritiek zijn de stevige prijzen van met name de voorgerechten.
We passeerden Wolvertem op weg naar huis iets na 1 in de namiddag en stopten voor een brasserie met parking in de buurt : Brazaville in Wolvertem. Mijn vrouw bestelde een croque madame ( stond blijkbaar niet op de kaart ) , ikzelf een croque hawai samen met 2 koffies. De bediening was snel, vriendelijk en correct en ook de smaak van de croques ( dubbel ) was prima . Het interieur zal liefhebbers hebben maar ook niet liefhebbers .
De rekening kon ofwel cash betaald worden ofwel met kredietkaart ( geen bankkaart ). Wat ons achteraf opviel ; we betaalden toch rond de 35 euro , dat voor de croque madam zo maar 4 euro meer werd geteld dan voor de croque hawai . Eigenlijk is dit gewoon gezegd en gezwegen van de pot gerukt !