“Diner”
Beoordeling van Brazzaville

Brazzaville
Geclassificeerd als nr. 1 van 6 Restaurants in Wolvertem
16 juni 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Zeer vriendelijke ontvangst in deze coronatijden.
Duo van kaas en garnaalkroket, en daarna steak archiduc.
Beide simpel en lekker.

Datum van bezoek: juni 2020

26 november 2019 beoordeeld

Vorige week en gisteren super gegeten in de "Brazzaville"
Het personeel is heel vriendelijk naar onze ervaring .
De porties zijn correct alsook de prijs . Het was superdruk en toch hebben we snel ons eten gekregen. De koffie is super verzorgd met koekje , chocolade en mini-amaretto. Echt waar voor je geld. Er zijn steeds leuke suggesties die ook nog eens lekker zijn. ikzelf ben verslingerd aan de Siberische ijstaart. MMM
Enig minpuntje : Het is er lawaaierig.
Nathalie uit Meise

Datum van bezoek: november 2019
23 oktober 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Wat een gezellig restaurant is dit. Bediening ook zeer netjes. De steaks zijn overheerlijk. Enige puntje van kritiek zijn de stevige prijzen van met name de voorgerechten.

Datum van bezoek: oktober 2019
14 september 2019 beoordeeld

We passeerden Wolvertem op weg naar huis iets na 1 in de namiddag en stopten voor een brasserie met parking in de buurt : Brazaville in Wolvertem. Mijn vrouw bestelde een croque madame ( stond blijkbaar niet op de kaart ) , ikzelf een croque hawai samen met 2 koffies. De bediening was snel, vriendelijk en correct en ook de smaak van de croques ( dubbel ) was prima . Het interieur zal liefhebbers hebben maar ook niet liefhebbers .
De rekening kon ofwel cash betaald worden ofwel met kredietkaart ( geen bankkaart ). Wat ons achteraf opviel ; we betaalden toch rond de 35 euro , dat voor de croque madam zo maar 4 euro meer werd geteld dan voor de croque hawai . Eigenlijk is dit gewoon gezegd en gezwegen van de pot gerukt !

Datum van bezoek: september 2019
9 september 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijke rode poon gegeten, op zeer smakelijk wijze geserveerd. Brazzaville is een stijlvol ingericht, zeer net, restaurant. De bediening is vriendelijk.

Datum van bezoek: september 2019

Reizigers die Brazzaville bekeken, bekeken ook

Grimbergen, Vlaams-Brabant

Meise, Vlaams-Brabant
Wolvertem, Vlaams-Brabant

In Brazzaville geweest? Deel je ervaringen!