Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Zeer positief!”
Beoordeling van Brazzaville

Brazzaville
Geclassificeerd als nr. 1 van 6 Restaurants in Wolvertem
Gegevens restaurant
3 weken geleden beoordeeld via mobiele applicatie

Bezocht in de week tussen Kerst en Nieuw, omdat ons bedrijfsrestaurant gesloten was. De ervaring was zeer positief! Gezellig, vriendelijk, en lekker! Ik zal er met veel plezier naar terugkeren!

Datum van bezoek: december 2018
Bedank bjornv695
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (55)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 55 beoordelingen

11 december 2018 beoordeeld

Op bezoek naar familie eerst wat te eten nodig, Brazzaville is open op een maandagmiddag dus daarbinnen gegaan, De ontvangst is zeker vriendelijk en aangenaam. Het eten was goed maar nu niet echt om te zeggen wow

Datum van bezoek: december 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Ronny V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
31 oktober 2018 beoordeeld

Dit is een brasserie met Afrikaanse decoratie. Het interieur is een beetje koud en niet erg gezellig. Het eten is niet speciaal, gewoon goed. Het personeel is niet altijd vriendelijk, hangt ervan af wie je bedient. Toch komen wij er regelmatig voor eventjes een tussendoortje.

Datum van bezoek: augustus 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Edith C
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
26 oktober 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Echt wel duur voor simpele brasserie gerechtjes. Wij hadden een toast champignon voor 12 euro. We dachten dat het dan wel een grote portie zou zijn met veel garnituur of zo. Maar het bladerdeeg "toastje" was 8cm diameter. Het vet droop er echt uit. De champignons hebben we geteld: het waren er 8. Benieuwd wat je krijgt als je een broodje gerookte zalm van 16 euro bestelt!

Datum van bezoek: oktober 2018
Bedank ktje D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
2 september 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Dit was na enkele jaren geleden dat we er waren geweest onze laatste keer.
We hebben ons eten moeten terug geven, de steak tartaar was niet te eten.
Alleen al de kleur, sprak voor zich zelf, we spreken nog niet over de geur!!!

Datum van bezoek: september 2018
Bedank mverminnen
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Brazzaville bekeken, bekeken ook

Meise, Vlaams-Brabant
Vilvoorde, Vlaams-Brabant
 
Meise, Vlaams-Brabant
Meise, Vlaams-Brabant
 
Meise, Vlaams-Brabant
 

In Brazzaville geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding