Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Eventjes tussendoor”
Beoordeling van Brazzaville

Brazzaville
Geclassificeerd als nr. 1 van 6 Restaurants in Wolvertem
Gegevens restaurant
31 oktober 2018 beoordeeld

Dit is een brasserie met Afrikaanse decoratie. Het interieur is een beetje koud en niet erg gezellig. Het eten is niet speciaal, gewoon goed. Het personeel is niet altijd vriendelijk, hangt ervan af wie je bedient. Toch komen wij er regelmatig voor eventjes een tussendoortje.

Datum van bezoek: augustus 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Edith C
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (53)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 53 beoordelingen

26 oktober 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Echt wel duur voor simpele brasserie gerechtjes. Wij hadden een toast champignon voor 12 euro. We dachten dat het dan wel een grote portie zou zijn met veel garnituur of zo. Maar het bladerdeeg "toastje" was 8cm diameter. Het vet droop er echt uit. De champignons hebben we geteld: het waren er 8. Benieuwd wat je krijgt als je een broodje gerookte zalm van 16 euro bestelt!

Datum van bezoek: oktober 2018
Bedank ktje D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
2 september 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Dit was na enkele jaren geleden dat we er waren geweest onze laatste keer.
We hebben ons eten moeten terug geven, de steak tartaar was niet te eten.
Alleen al de kleur, sprak voor zich zelf, we spreken nog niet over de geur!!!

Datum van bezoek: september 2018
Bedank mverminnen
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
27 augustus 2018 beoordeeld

Gelegen in het centrum van Brussegem, mooi interieur, goede prijs kwaliteit, voor ieder zijn smaak, vriendelijk

Datum van bezoek: augustus 2018
Bedank CathyB2937
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
8 augustus 2018 beoordeeld

Goede service, niet te duur , vriendelijk wat niet altijd vanzelfsprekend is in de huidige maatschappij.. aan te raden als je in Wolvertem of de ruime omgeving bent

Datum van bezoek: augustus 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank serge s
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Brazzaville bekeken, bekeken ook

 
Meise, Vlaams-Brabant
 
Wemmel, Vlaams-Brabant
Meise, Vlaams-Brabant
 

In Brazzaville geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding