Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Leg de laagste prijs van deze websites vast
Tripadvisor90 US$
BestWestern.com
Priceline90 US$
Hotels.com90 US$
Expedia.com90 US$
Lol.travel98 US$
alle 20 aanbiedingen bekijken
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (637)
Beoordelingen filteren
637 resultaten
Waardering van reizigers
175
184
122
72
84
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
175
184
122
72
84
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 637 beoordelingen
Beoordeeld op 5 september 2017

Verouderd maar ook gerenoveerd motel, het personeel is vriendelijk, het ontbijt sober doch voldoende. Minpuntje is toch wel de erg kleine ontbijtruimte, je valt bijna over elkaar heen tojdens het ontbijt.
De gratis shuttledienst van dit BW motel was een schot in de roos, opgehaald op het vliegveld, volgende dag weer afgezet bij het vliegveld om met de trein Downtown te gaan, einde van de dag weer opgehaald op het vliegveld, en op onze dag van vertrek weer afgezet bij de shuttle van autoverhuur op het vliegveld, wat een service, TOP!!
Houdt wel rekening met het boeken van dit motel, dat het bijna pal onder één van de aanvliegroutes van het vliegveld ligt.

Datum van verblijf: september 2017
Bedank Hannelore D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 10 april 2017

In dit onlangs gerenoveerde hotel met goede kamers is er een gratis shuttleservice naar O'Hare. Nadeel was dat er veel meer passagiers waren dan dat de shuttlebus aankon. Hierdoor hebben wij minstens 45 minuten moeten wachten

Datum van verblijf: maart 2017
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank hermanbw
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 2 augustus 2016

Opvallend was de enorm vriendelijke houding van de medewerkers. Vooral de ingang komt oud over en de kamers kunnen ook vernieuwing gebruiken, maar daar wordt aan gewerkt. Kamers waren schoon, ontbijt was zeer beperkt in kleine ruimte.

Datum van verblijf: maart 2016
Bedank Anke V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
stephenmerlin007, General Manager van Best Western At O'Hare, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 3 augustus 2016
Google-vertaling

Thank you for staying with us We are almost finished with the remodel Thank you for noticing our staff is very friendly Please come back and see us soon We will be waiting with a smile a big welcome back

Stephen
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 24 mei 2016

het hotel was door ons bijgeboekt voor het ophalen van een camper. Het hotel is erg verouderd, toen wij er waren was men druk met verbouwen, hier overigens totaal geen last van gehad. Voor het ontbijt moesten we het hotel uit en via de parkeerplaats naar een ander gebouw, hier is voor elk wat wils en ik heb hier een prima bodem kunnen leggen voor de rest van de dag!

Datum van verblijf: maart 2016
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Dennis G
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
stephenmerlin007, General Manager van Best Western At O'Hare, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 22 juni 2016
Google-vertaling

Thank you for staying with us
We are a new best western hotel with all new rooms
Yes we agree the breakfast is great the waffle make is the best and shuttle service we offer. on your next stay please stop by the desk and let us say thank you in person

Stephen
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 22 april 2016

In maart 2016 hebben wij hier overnacht in verband met het ophalen van een camper bij de fabriek in Middlebury. De algemene ruimtes in dit hotel zien er zeer matig uit. Oud en versleten. Ze zijn wel aan het verbouwen om e.e.a. op te knappen.
De kamers zijn wel redelijk. Het ontbijt stelt kwalitatief en qua keuze niet veel voor. De entourage is nog slechter. Oud meubilair, oncomfortabele versleten zitbanken en plastic bestek en borden.
Ik kom hier zeker niet meer terug.

Datum van verblijf: maart 2016
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank jacquelines358
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
stephenmerlin007, General Manager van Best Western At O'Hare, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 28 juni 2016
Google-vertaling

Thank you for review. We appreciate all feedback as it helps us better train our staff and serve our guests. We have recently upgraded our Breakfast to include items such as fresh waffle maker, omelets, sausage, bacon, Make you own oatmeal with nuts, raisins and fresh fruit. Our renovation is almost complete. We thank you for choosing to stay with us at Best Western O'Hare,

please comeback and try us again.
Stephen
general manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken