Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Watervallen van de Vrijenberger Spreng
Opslaan
Hoogtepunten uit beoordelingen
Watervallen met een historisch perspectief

Voor mensen die echte goede/grote/woeste watervallen verwachten is een wandeling langs deze plek ... meer lezen

Beoordeeld op 21 februari 2020
Partholon
,
Purmerend, Nederland
We moesten glimlachen over het woord watervallen

Goede parkeergelegenheid en je moet flink lopen op de waterval te zien. Prachtige omgeving en na de ... meer lezen

Beoordeeld op 27 oktober 2019
Ofsen
,
Rotterdam, Nederland
Lees alle 50 beoordelingen
  
Beoordelingen (50)
Beoordelingen filteren
50 resultaten
Waardering van reizigers
5
15
19
9
2
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Waardering van reizigers
5
15
19
9
2
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 50 beoordelingen
Beoordeeld op 21 februari 2020

Voor mensen die echte goede/grote/woeste watervallen verwachten is een wandeling langs deze plek natuurlijk een teleurstelling. Toch als je het beschouwt vanuit de historie van de sprengen in het gebied en de betrekkelijke kleine hoogteverschillen en beperkte waterstromen, dan wordt het ineens anders. Dan is het best bijzonder hoe men de waterstromen heeft geëxploiteerd/benut. En dat met de middelen van toen...
En ja, het is - voor mij - een doel of onderdeel van een wandeling.

Datum van activiteit: februari 2020
Bedank Partholon
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 2 februari 2020 via mobiele applicatie

Dit zijn twee watervallen in een spreng bij Loenen. De watervallen zijn natuurlijk niet zo hoog als in het buitenland, maar wel een mooi gebied om te wandelen

Datum van activiteit: februari 2020
Bedank Alankomaat008
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 29 december 2019

Leuk om eens een waterval in Nederland te bezoeken. Met een mooi aangelegd pad kom je bij de grote waterval.

Datum van activiteit: december 2019
Bedank giggles1959
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 11 november 2019 via mobiele applicatie

Tja, een waterval. Het is de prachtige omgeving waar je mooie wandelroutes kan lopen. Dan is het leuk om de waterval te bekijken maar ik zou er niet zomaar heen rijden. Valt tegen.

Datum van activiteit: november 2019
Bedank loes1000
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 27 oktober 2019

Goede parkeergelegenheid en je moet flink lopen op de waterval te zien. Prachtige omgeving en na de waterval kun je heel lang het bos doorlopen. Leuk om het een keer te zien maar natuurlijk niet spectaculair. Wel mooi om te lezen waar al dat water vandaan komt.

Datum van activiteit: mei 2019
Bedank Ofsen
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken