Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Zeer lekker”
Beoordeling van Bij Oki

Bij Oki
Geclassificeerd als nr. 6 van 23 Restaurants in Lebbeke
Gegevens restaurant
16 maart 2020 beoordeeld

Een gezellig restaurantje met veel ambiance en snelle bediening. Ik had als voorgerecht scampi diabolique (pikante tomatensaus) gepakt en als hoofdgerecht lamsnoot. Hoewel het een grote portie was, kreeg ik het toch op, lekker smullen ;-)
Een van de beste vleesgerechten dat ik ooit heb gehad.
Best afgelegen, maar zeker waard! Echt een aanrader!

Datum van bezoek: februari 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
1  Bedank RosaVerte
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (43)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 43 beoordelingen

12 februari 2020 beoordeeld

waren op zondagmiddag heel alleen in het restaurant dat deed mij al vele vraagtekens
oproepen en de helle maaltijd geen andere tafel bezet.
De scampis waren murw , de feta zo uit een klomp uit de supermarkt op een bord gelegd zonder meer enkel de wijn was prima en de prijs.

Datum van bezoek: november 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
2  Bedank N1908ZLdavid
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
3 oktober 2019 beoordeeld

Geen overdreven gedoe maar warm onthaal.
Goede en vlotte bediening.
Mezze Royal heel fijn.
Lamsvlees correct bereid.

Datum van bezoek: september 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
1  Bedank bertenkatleen2019
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
28 september 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Heel lekker gegeten, zowel hoofdgerecht als dessert. En zowel personeel als eigenaar heel vriendelijk. De moeite om naar toe te gaan.

Datum van bezoek: september 2019
Bedank RonnyVC
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
10 maart 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Heel gezellige avond gehad met familie en vrienden. Heel gastvrij en het eten is gewoon super lekker(zie foto’s). Wij komen snel terug!

Datum van bezoek: maart 2019
1  Bedank 94Yentl
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Bij Oki bekeken, bekeken ook

 
Asse, Vlaams-Brabant
Dendermonde, Oost-Vlaanderen
 

In Bij Oki geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
© 2021 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in België. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.