Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Einde van de dagtrip afsluiten”
Beoordeling van Chez Maria

Chez Maria
Geclassificeerd als nr. 8 van 13 Restaurants in Vresse-sur-Semois
Gegevens restaurant
4 weken geleden beoordeeld

Wij kennen " Chez Maria " al sinds 1988, Meerdere jaren verbleven wij in Bohan tijdens de zomervakantie en gingen regelmatig eten bij Maria. Sinds 2005 zijn wij er niet maar geweest, en dit jaar deden we een dagtrip naar daar. We bezochten uiteraard Maria, en het aanbod wad nog steeds herzelfde als toen... lekker, eenvoudig en goedkoop. het interieur en terras waren bijzonder goed opgeknapt. Alleen, de " steak" mag wel iets groter zijn. De rest, pizza, scami en vooral de frietjes waren heerlijk.

Datum van bezoek: augustus 2021
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank DirkV1733
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (72)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 72 beoordelingen

1 november 2019 beoordeeld

Gezellig restaurantje. Eten was dik in orde. De lamsbrochette was zeer lekker en voldoende groot, met saus naar keuze en goed gebakken frietjes. Van de Italiaanse keuken niets slecht over te zeggen. De lasagne en de pizza waren heel goed. Vriendelijke en vlotte bediening. Wij gaan zeker terug wanneer we op de streek zijn.

Datum van bezoek: oktober 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Vincent S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
25 september 2019 beoordeeld

We zijn hier geweest met kleine honger,flammenkuchen was lekker,alsook de Ardeense schotel,lieve mensen

Datum van bezoek: september 2019
Bedank KarineC1456
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
21 juni 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Na lange dag motorrijden smaakt het eten al snel goed en dat deed het hier ook. Bediening is snel en pizza, friet en flensjes lekker. Enigste minpuntje is de cappuccino, bij een pizzeria verwacht je toch geen slagroom op je koffie maar echte cappuccino

Datum van bezoek: juni 2019
Bedank rob b
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
4 september 2018 beoordeeld

Gingen er eten daar we er niet zo ver vandaan logeerden,de bediening is vriendelijk en het eten lekker,wel grote porties,alé voor mij toch,grote eters komen hier wel aan hun trekken,voor herhaling vatbaar zou ik zeggen

Datum van bezoek: augustus 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
1  Bedank Marie N
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Chez Maria bekeken, bekeken ook

Vresse-sur-Semois, Namur Province
Vresse-sur-Semois, Namur Province
 
Vresse-sur-Semois, Namur Province
Bohan sur Semois, Namur Province
 

In Chez Maria geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
© 2021 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in België. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.