Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers: Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De prijzen worden geleverd door onze partners voor één kamer met variabele bezettingsregels zoals verstrekt door de accommodatie en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Beoordeeld op 9 augustus 2020 via mobiele applicatie
Datum van verblijf: augustus 2020
Stel 263gtg een vraag over Hotel Palacio Torre de Galizano
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hotel Torre de Galizano, Atención al cliente/recepción van Hotel Palacio Torre de Galizano, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 12 augustus 2020
rest2000
Locatie
Kamers
Service
Stel Ambassador700540 een vraag over Hotel Palacio Torre de Galizano
Hotel Torre de Galizano, Atención al cliente/recepción van Hotel Palacio Torre de Galizano, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 28 juli 2020
Katrintxurri
Hondarribia, Spanje