Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Een culinair hoogstandje”
Beoordeling van SELSation

SELSation
Geclassificeerd als nr. 1 van 4 Restaurants in Hemiksem
Prijsklasse: US$ 52 - US$ 69
Gegevens restaurant
28 april 2022 beoordeeld

Wederom een fantastische ervaring. Onze smaakpapillen werden verwend. Ieder gerecht was een smaaksensatie. Een ware culinaire reis. Eentje om zeker opnieuw te doen!

Datum van bezoek: april 2022
Bedank IlseJansens04
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (127)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

8 - 12 van 127 beoordelingen

16 april 2022 beoordeeld via mobiele applicatie

Wat een fantastisch adres. Heerlijke gerechtjes, van de amuses tot het dessert, die tot in de puntjes zijn afgewerkt. Speciale smaken en combinaties die prachtig gepresenteerd worden. De eigenaars zijn enorm vriendelijk en gastvrij, je voelt vanaf de eerste minuut welkom. Het is ook enorm leuk dat je mee in de keuken kan kijken. En het heeft een hele goede prijs kwaliteit verhouding. Wij komen hier zeker terug.

Datum van bezoek: april 2022
Bedank stephanykl
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
12 april 2022 beoordeeld via mobiele applicatie

Zoals vorige keer al geschreven , een top adres met top gerechten en top bediening , top gedresseerd en smaken die knallen wij komen zeker terug

Datum van bezoek: maart 2022
Bedank Manuel M
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
4 april 2022 beoordeeld

Wij kunnen ons alleen maar aansluiten bij alle voorgaande recensies. Het was de hele avond genieten. Een bom van verfijnde smaken en een geslaagde fusie tussen Frans en Japans. Ook de begeleidende wijnen waren super. Het was onze kennismaking met dit topadres van Wouter en Sandra, maar wij komen zeker terug. Top!

Datum van bezoek: april 2022
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank JoLeWo
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
2 april 2022 beoordeeld

Ook de tiende keer is Wouter er in geslaagd om ons te verrassen met zijn smaken. Sandra slaagt er steeds in om je, op haar eigen vriendelijke en toch professionele manier, je thuis te laten voelen. Het blijft hier gewoon top. We kunnen niet wachten op keer elf.

Datum van bezoek: april 2022
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank lukde
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.

Reizigers die SELSation bekeken, bekeken ook

Aartselaar, Antwerpen
Antwerpen, Antwerpen
 

In SELSation geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
Omzet beïnvloedt de ervaringen die worden uitgelicht op deze pagina. Lees hier meer informatie.