Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Steak Singel 9”
Beoordeling van Singel 9

Singel 9
Geclassificeerd als nr. 3 van 8 Restaurants in Opwijk
Gegevens restaurant
5 december 2019 beoordeeld

Zeér lekkere steak met heerlijk origineel sausje v.d chef echt een aanrader! Ook lekkere pasta’s. TOP

Datum van bezoek: november 2019
Bedank Kevin73410
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (46)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 46 beoordelingen

16 mei 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Singel 9 is de perfecte place to be om zowel tijdens de week als in het weekend halt te houden voor een lekkere pasta , pizza of suggestie van de week .
Jan en Sofie en hun team ontvangen je altijd met een glimlach en bezorgen je een zeer lekkere avond !

Datum van bezoek: maart 2019
2  Bedank FemDR
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
19 april 2019 beoordeeld

Aperitief was nog niet leeg of daar stond al ons gerecht, dat niet warm was. Veel te veeeeel betaald voor wat het was. Veel betere restaurants in de omgeving voor betere prijs kwaliteit. Geen aanrader.

Datum van bezoek: april 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
2  Bedank Dan9401
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
13 april 2019 beoordeeld

Pizzas op niveau , zeker van de allerbeste omdat ze niet in een houthoven zijn gebakken en toch de originele smaak hebben .

Datum van bezoek: april 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Humbert D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
20 maart 2019 beoordeeld

Telkens we hier komen eten zijn we gewoon weg van het aanbod verse overgebakken pizzas. Grote keuze aan varieteiten en allemaal lekker van de eerste tot de laatste, maar niet alleen de pizzas zijn top, ook de andere gerechten verrassen telkens weer. een must go....

Datum van bezoek: november 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank MarcM3075
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Singel 9 bekeken, bekeken ook

Opwijk, Vlaams-Brabant
Opwijk, Vlaams-Brabant
 

In Singel 9 geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
US$USD
België
© 2021 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in België. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.