Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Blijft een favoriet ”
Beoordeling van A'muze

A'muze
Geclassificeerd als nr. 1 van 8 Restaurants in Opwijk
Certificaat van uitmuntendheid
Keukens: Frans
Dineropties: Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Reserveringen
16 oktober 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Het wordt tijd dat Gaultier Millau zijn beoordeling voor dit restaurant eens gaat optrekken. Voor ons al jaren stijgende lijn. Een adresje om te blijven terugkeren! Wij hebben het ook de laatste keer weer enorm geapprecieerd hoe attent men is met de gasten. Werkelijk bij elke gang werd een effort gedaan om alles aan te passen ifv mijn zwangerschap ( lees : niet iets weglaten uit de menu maar volwaardige alternatieven !!).

Datum van bezoek: september 2020
3  Bedank MoesekeK
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (180)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 180 beoordelingen

27 juni 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Derde keer in 1 jaar. Culinair eerder afgegleden dan vooruitgegaan. Sardines waren zeker niet top, leken niet 100% vers. Zowel sardines als zeebaars zaten vol met graten. Keuze van pasta vongole tussen andere gerechten was raar. Lamsvlees was goed maar smaak werd helemaal te niet gedaan door overheersende saus. Consistentie van dessert was bizar. Samenvattend “wel willen maar niet kunnen en in die categorie zwaar te duur.

Datum van bezoek: juni 2020
Bedank JulienMarollen
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
4 maart 2020 beoordeeld

We waren aangenaam verrast bij ons eerste bezoek. Het was heel lekker, hoog niveau restaurantkeuken. Bediening was goed, enkel de wijn (bob-formule) viel tegen qua hoeveelheid. Je kreeg echt maar een proevertje, dat was spijtig. Niet correct tov de prijs die gevraagd werd per glas. Over het algemeen is dit zeker een aanrader. Een punt die zeker aandacht vraagt, hou er rekening mee u correct te parkeren. Wij werden opgeschreven op zaterdagavond om 23u18. De politie is blijkbaar daar heel gemotiveerd om restaurantbezoekers te beboeten die niet 100% correct geparkeerd staan. Blijkt dat de Kadeestraat een woonerf is waar enkel in de vooropgestelde parkeervakken mag geparkeerd worden.

Datum van bezoek: februari 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank ChristofD_159
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
16 februari 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Vanaf de amuse, over voorgerecht naar hoofdgerecht en dessert van de ene verbazing in de andere gevallen. Prijs kwaliteit is zeer goed. Enkel de zitbank beviel me minder

Datum van bezoek: februari 2020
Bedank evandeputte
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
12 december 2019 beoordeeld

Overgewaardeerd! Buikspek was één brok vet! Ik kreeg een koffie ter compensatie. Heb de chef op het einde er attent op gemaakt. Ik zei dat het toch door zijn handen ging alvorens op mijn bord te eindigen. Hij zei me “ had je eerder gereclameerd, kreeg je een ander stuk”! Mijn tafelgenoot haar waterglas hing vol saus van de sauspan, neergezet door de ober... Als je bekakt wil doen..doe het dan in stijl!! 120€/pp echt niet waard!

Datum van bezoek: december 2019
Bedank daniellesegers
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die A'muze bekeken, bekeken ook

Opwijk, Vlaams-Brabant
 
Dendermonde, Oost-Vlaanderen
Buggenhout, Oost-Vlaanderen
 

In A'muze geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
US$USD
België
© 2021 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in België. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.