“Culinaire hoogstand, heel vriendelijk onthaal in een aangenaam kader”
Beoordeling van Kampernoelie

Kampernoelie
Geclassificeerd als nr. 1 van 12 Restaurants in Hoeselt
Prijsklasse: US$ 47 - US$ 71
4 juli 2020 beoordeeld

Heel lekker gegeten, met verse seizoensgroenten. De gastvrouw was super vriendelijk een voorbeeld voor haar collegas. Prachtig resaurant, huiskamerlijk gezellig. Dit was top!

Datum van bezoek: juni 2020

27 februari 2020 beoordeeld

Het menu ligt vast wat de versheid garandeert. Eerlijke keuken. Wijnen te kiezen uit het rek. Redelijk geprijsd en voldoende keuze. Hartelijke bediening. Ruime opstelling van de tafels en aangename inrichting. Kan in Hoeselt alleen maar beter worden.

Datum van bezoek: februari 2020
1 februari 2020 beoordeeld

We zijn er voor de eerste keer geweest en we zijn aangenaam verrast. Het eten was heel lekker, zeer mooie presentatie. We werden er ook heel goed ontvangen. Je mag zelfs door geven wat je niet lust en men houd hier rekening mee! Vanaf mei gaan ze verhuizen naar Hoeselt. Hier zien ze me zeker nog terug!!

27 januari 2020 beoordeeld

Er was lekkere wijn en heerlijke koffie.
Van de rest veel minder tevreden.
Voorgerecht met vis, ik denk uit de diepvries (gekookt of gestoomd) met weinig smaak en slechte consistentie.
Dan gelakte eend, erg taai...
Nadien zwarte vlek, die was wel heel lekker.
Maar al het warm eten was maar lauw warm. Heel spijtig en ik miste kruiding.
Zeker zijn prijs/kwaliteit niet waard.

12 januari 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Elke keer opnieuw weer ontzettend verrassend en ongelofelijk lekker! Verslavend! Voeg daarbij nog het aangenaam kader en de superattente bediening, dit is een echte topper. Hier betaal je met plezier de zeer correcte rekening terwijl je reeds aan je volgend bezoek denkt.

Datum van bezoek: januari 2020

Reizigers die Kampernoelie bekeken, bekeken ook

Bilzen, Limburg Province
Bilzen, Limburg Province

In Kampernoelie geweest? Deel je ervaringen!