Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Puur genieten!”
Beoordeling van Slagmolen

Slagmolen
Geclassificeerd als nr. 1 van 8 Restaurants in Opglabbeek
Prijsklasse: 55 US$ - 144 US$
Keukens: Belgisch, Frans
Dineropties: Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Reserveringen
27 februari 2020 beoordeeld

Dit restaurant heeft een zeer mooie locatie. De lunch was toppie. Het personeel zeer vriendelijk. Gezellige, warme sfeer. Goede wijnen. Kortom: zeker een restaurant waar we terug willen gaan.

Datum van bezoek: februari 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Elisa S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (257)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

9 - 13 van 257 beoordelingen

22 februari 2020 beoordeeld

Ik heb zeer lekker geheten en genoten.
De klassiekers die Bert brengt op zo een verfijnde manier Top.
Porties ook goed de wijn zeer lekker.
Zeker de moeite waard om nog eens terug te gaan.
Voor ons toch een eindje rijden, maar als alles zo TOP is ben je die 140 km enkel snel vergeten.

Datum van bezoek: februari 2020
1  Bedank Dedonder69
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
16 februari 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

We gingen op een donderdag avond. Zaak zat vol, ongeveer 30 personen. We verwachtten een mooie avond tot in de puntjes verzorgd, het is tenslotte 2 sterren. Een tegenvaller voor ons is de acoustiek. Een gezellige tête à tête was gewoon niet mogelijk, te veel lawaai. Te veel mensen in een te kleine ruimte. Eten was zonder meer goed, maar het wauw effect ontbrak. Uitstekende wijnen. We hadden niet het gevoel nog wat te blijven hangen na het eten, en zijn snel weer vertrokken.

Datum van bezoek: februari 2020
2  Bedank Walter H
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
15 februari 2020 beoordeeld

Wij zijn al wat ouder en onze appetijt is niet meer zo groot, daarom reserveerde mijn man de lunch op 14 februari. Happy Valentine. Het was top!!!!!! Van de hapjes tot de koffie het was zalig. Van begin tot einde. Ontvangst door de vrouw des huizes en verwelkoming door de chef die de kaart aanbood. Klasse!!!!

Datum van bezoek: februari 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
1  Bedank Gaby W
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
10 januari 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Wij namen dr menu slagmolen gevarieerd en subliem lekker.
Wat ons bijzonder heeft gecharmeerd is dat mevrouw en mijnheer de eigenaars de moeite nemen om de klanten persoonlijk uitgeleide te doen.
Klasse !!!

Datum van bezoek: januari 2020
4  Bedank mineera
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Slagmolen bekeken, bekeken ook

Genk, Limburg Province
Maaseik, Limburg Province
 
Opglabbeek, Limburg Province
Meeuwen-Gruitrode, Limburg Province
 

In Slagmolen geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
© 2021 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in België. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.