Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Meeuwen-Gruitrode
Plaatsen
Inbox
Zoeken

“Lekkere pasta's”
Beoordeling van Il destino

Il destino
Geclassificeerd als nr. 1 van 14 Restaurants in Meeuwen-Gruitrode
Gegevens restaurant
10 april 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Top starter met bruscetta. Heerlijke spaghetti vongole en lekkere suggestie van de maand. Fijne pizza voor zoontje. Met limocello van het huis achteraf.

Datum van bezoek: april 2019
1  Bedank 582gbes
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (51)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

2 - 6 van 51 beoordelingen

9 januari 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

We waren met ons gezin komen eten om iets te vieren. We weten dat het hier altijd lekker is dus we komen hier graag terug. De pasta wordt vers gemaakt en de bediening is minstens even goed. Zeker een aanrader!

Datum van bezoek: juli 2018
Bedank LauraS15010
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
9 december 2018 beoordeeld

Je krijgt er echt lekker Italiaans eten! Je hebt een heel verscheidene keuze. Naar mijn mening zijn de pasta's het beste. De bediening is ook zeer vriendelijk.

Datum van bezoek: januari 2018
Bedank AnneFosh
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
28 augustus 2018 beoordeeld

zeer lekkere en verse producten. vriendelijke en vlotte bediening.
zeker een aanrader om lekker italiaans te eten.

Datum van bezoek: juli 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank marieneyens
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
12 juli 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Persoonlijk was ik de enige die er nog niet had gegeten. Niettemin moet ik bevestigen dat het welkom, de vriendelijke bediening en vooral het lekkere eten voortreffelijk waren, een aanrader

Datum van bezoek: juli 2018
Bedank AndreT712
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Il destino bekeken, bekeken ook

Meeuwen-Gruitrode, Limburg Province
 
Opglabbeek, Limburg Province
Lommel, Limburg Province
 
Wijshagen, Meeuwen-Gruitrode
Peer, Limburg Province
 

In Il destino geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding