Heerlijke avond gehad met vrienden.
De keuken is traditioneel met kwaliteit producten.
De kamers zijn heel ruim en recent mooi gerenoveerd.
Voor die prijs is dit een fantastische deal !
Wij gaan zeker terug !
- Gratis wifi
- Bar/lounge
Heerlijke avond gehad met vrienden.
De keuken is traditioneel met kwaliteit producten.
De kamers zijn heel ruim en recent mooi gerenoveerd.
Voor die prijs is dit een fantastische deal !
Wij gaan zeker terug !
Eerlijke keuken, verse frieten, lekker vlees, super gemeende vriendelijke bediening, een echte aanrader, zowel voor koppels als met vrienden.Je merkt aan alles dat men hier met hart en ziel werkt. Hier komen we nog terug
Kennismaking via een social deal aanbieding voor een 3-gangen lunch. Mooi zaak, ruime parking, aangenaam interieur met veel licht. Fijn vertoeven. We werden vriendelijk onthaalt. De gerechten waren elk zeer verzorgd en heerlijk. Royale porties. Na afloop kwam de chef nog even informeren of alles naar wens was. Het was heel lekker, heel aangenaam. Zeer aan te bevelen en verdiend 10+
Toegekomen en ffe moeten wachten aan de receptie, na het belletje is ze uiteindelijk afgekomen. Op een beleefde maar gehaaste manier onze sleutels gegeven.
Kamer nr 3 had een heel vieze en muffe geur. De kamers zijn wel heel ruim maar een beetje gedateerd.
Voor diegene die paranormaal gevoelig zijn... er hangt een zware sfeer in het hotel.
Er is hier zeker en vast veel activiteit !
Restaurant is uitstekend, zeer groot stuk vlees , perfect gebakken zoals gevraagd,
met drietal soorten saus, we hebben met z'n allen ervan genoten. Goeie service en vlotte bediening. Super avondje met een proficiat aan de Chef Joost
Het lunchmenu was zeer lekker en 3 keuzes voor het hoofdgerecht. Eerst een garnaalkroketje. Daarna konden we kiezen tussen steak pepersaus , zalm in witte wijnsaus of gebakken slibtong. Alles was zeer lekker.