Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoogtepunten uit beoordelingen
Een pluim voor de organisatie 🦊

Reeds 2x bezocht. Medewerkers zijn erg vriendelijk. Winkeltje is al erg verbeterd tegenover enkele ... meer lezen

5 dagen geleden beoordeeld
Sofie1009
,
Hamme, België
via mobiele applicatie
Een bezoek waar je warm van wordt, bewondering voor zoveel inspanning

Een opvangcentrum met een hart voor dieren, zeer goed verzorgd, mooie verblijven, voldoende schaduw ... meer lezen

Beoordeeld op 9 augustus 2021
Supersnuffel
,
Bonheiden, België
via mobiele applicatie
Lees alle 173 beoordelingen
  
Beoordelingen (173)
Beoordelingen filteren
173 resultaten
Waardering van reizigers
110
50
12
0
1
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
110
50
12
0
1
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 173 beoordelingen
Beoordeeld op 9 augustus 2021 via mobiele applicatie

Een opvangcentrum met een hart voor dieren, zeer goed verzorgd, mooie verblijven, voldoende schaduw en groen, ieder dier wordt toegelicht, waar gevonden, leeftijd… alle weetjes.. dit is een ongelooflijke meerwaarde voor het dierenrijk! Echt chapeau!

Datum van activiteit: augustus 2021
Bedank Supersnuffel
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 7 augustus 2021 via mobiele applicatie

Leuke dieren, veel speeltuigen tussendoor wat leuk is voor de kinderen. Educatieve elementen aanwezig met de tekstbordjes en oefeningen. Er is een goede verzorging van de dierenverblijven!

Datum van activiteit: mei 2021
Bedank stefanie180888
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 8 juli 2021

Wat een topbezoek. Prachtige en zeer nette dierenopvang. Ik ben vol lof voor de medewerkers ter plaatse. Een echte aanrader.

Datum van activiteit: juni 2021
1  Bedank Franky B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 17 juni 2021 via mobiele applicatie

Voor mensen in de buurt is het enorm gezellig om naar daar te gaan als je niet weet wat doen met de kids. Enorm vriendelijk mensen die je helpen, alles daar is wel duur maar gaat wel rechtstreeks naar de dieren hun verzorging. Met de Corona hadden ze een route uitgestippeld zodat je alles kon zien en niemand moest kruisen. Maar niet iedereen hield zich daaraan.
Langs de route heel wat bankjes om je picknick te eten.
Ik ga er sowieso een paar keer in een jaar. Alleen al omdat het er gezellig is als gezin en dicht in de buurt is.

Datum van activiteit: maart 2021
Bedank Sightsee62889786867
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 18 september 2020

Deze mensen leveren fantastisch werk.
Hier krijgen verwaarloosde, mishandelde ..... dieren een tweede leven
en kunnen ze toch nog genieten van hun leven.
Mooi dierenpark, zeker de moeite waard om te bezoeken.

Datum van activiteit: september 2020
Bedank ernieke
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken