“Prima Friettent”

Frituur Bosrand
Geclassificeerd als nr. 1 van 1 Snelle hap in Sint-Michiels
Keukens: Fastfood
28 februari 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Veel friet voor een kleintje friet, zeer goede vleeskroket, EEN AANRADER, bediening snel, kwaliteit goed niet uitmuntend

Datum van bezoek: februari 2019

10 februari 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Men vriend en mezelf bestelden beiden een klein friet. Desondanks hadden we elk een bakje gekregen die maar de helft vol waren.. dus eigenlijk hebben we maar 1 bakje gekregen in totaal van frietjes, nogal teleurstellend... Is dus het geld niet waard. Beter een andere frituur waar je meer krijgt voor je geld..

Datum van bezoek: februari 2019
15 januari 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Perfect alles vers uitmuntend.zeer vriendelijk bediening netjes .na een drukke middag service kwamen ze onmiddellijk de tafels afruimen als ook de frietjes en papier die op de grond lagen opkuisen.

Datum van bezoek: januari 2019
7 januari 2019 beoordeeld

Over de jaren dat ik in Brugge werk heb ik met ruime tussenpozen deze frituur bezocht. De porties zijn gul, de frieten matig, het stoofvlees te zoet. Heb nog nooit met plezier hier friet gegeten. Iedere keer laat ik mij vangen niettegenstaande er altijd een paar jaar tussen mijn bezoeken zit. Als deze frituur als beste van België verkozen is kan ik er zeker een tiental betere opnoemen.

Datum van bezoek: juli 2018
23 december 2018 beoordeeld

De aankomst van onze motel zochten we een restaurant. We kregen een aanrader om deze frituur. De locatie is te ver voor de centrum van Brugge.

Toen waren we binnen en zagen dat er zijn meer dan 50 sauzen op de tafel naast de kassa. Leuk om dat te zien. De service en sfeer zijn prima. De bediening is beetje onvrolijk.

Datum van bezoek: november 2018

Reizigers die Frituur Bosrand bekeken, bekeken ook

In Frituur Bosrand geweest? Deel je ervaringen!