Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (119)
Beoordelingen filteren
119 resultaten
Waardering van reizigers
53
43
16
3
4
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
53
43
16
3
4
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
5 - 10 van 119 beoordelingen
Beoordeeld op 27 september 2020

De standaard 2pers kamer op de eerste verdieping is donker en slecht verlicht. Het bed is wel comfortabel. Ontbijt is standaard, maar voldoende.
Als je van rust houd dan is de ligging van het hotel perfect. Op loopafstand van het hotel ligt de Waddenzee en verschillende (kleine) natuurgebieden.

Datum van verblijf: september 2020
  • Reistype: Reisde alleen
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank rmilte345751
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 26 september 2020 via mobiele applicatie

Supersfeervol hotel op een prachtige locatie. Zeer vriendelijk personeel. Mooie kamers met alle comfort dat je nodig hebt om een paar dagen te ontspannen.
Het restaurant heeft een leuke lekkere diverse kaart en het eten wordt goed geserveerd.
Het hotel ligt echt onderaan de dijk van de Waddenzee, dus alle rust... fietsen naar bijvoorbeeld de Koog, Oudeschild en Cocksdorp is prima te doen. Zeer dichtbij is ook de zogenaamde vogelboulevard.
Wij hebben genoten en komen zeker weer terug!

Datum van verblijf: september 2020
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Wanda F
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 25 september 2020

Zeer goed hotel en mooie schone kamer. Hotel Prins Hendrik is zeer centraal gelegen op Texel.
Andere stadjes en dorpjes redelijk dichtbij en goed bereikbaar.
Heerlijk en uitgebreid ontbijt. Diners waren uitstekend.

Datum van verblijf: september 2020
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank robertmachteld
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 21 september 2020

Een sfeervol hotel gelegen op een fantastische locatie als je van rust houdt. Geweldige kamer hadden wij geboekt..de tuinkamer..... Wij hadden onze hond Gijsje bij ons..... en daarom ideaal deze kamer met terras! Aardig en behulpzaam personeel. Je voelt je er gelijk thuis! Wij hadden Het Nazomeren op Texel arrangement geboekt. Met een heerlijk zeer uitgebreid Texels ontbijt en een welkomstdiner waarvan we ook de 2de dag gebruik mochten maken. Kortom we komen hier zeker nog een keer terug!!!

Kamertip: Tuinkamer met terras ideaal voor de hond!!
Datum van verblijf: september 2020
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Haverkamp2020
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 20 september 2020

Heerlijk hotel op een prachtige locatie, lekker rustig buiten de drukte van de dorpen. Kamer, ontbijt en diner prima in orde. Erg vriendelijk en attent personeel. Gebied er omheen is een walhalla voor vogelaar.

Datum van verblijf: september 2020
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank rzakee615587
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken