Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Neem contact op met de accommodatie voor beschikbaarheid.
Er zijn nog vergelijkbare hotels beschikbaar.
Alles weergeven
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (15)
Beoordelingen filteren
15 resultaten
Waardering van reizigers
10
4
0
0
1
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Waardering van reizigers
10
4
0
0
1
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
4 - 9 van 15 beoordelingen
Beoordeeld op 3 november 2018

Wij zijn hier geweest voor een pensioen/verjaardagsfeest. Het was de buffetformule met muziek. Het buffet was heel lekker. Geen kwantiteit, maar wel kwaliteit. Alles prima in orde. Mooie inrichting, mooie tafeldekking en vriendelijke bediening. Ook de muziek was aangepast aan ons (niet meer zo'n jong publiek :)), en op die manier was er een gezellige sfeer. Zeker voor herhaling vatbaar !! Misschien één kleine tip: ik zou het persoonlijk beter vinden moest het personeel een soort uniform dragen (bijvoorbeeld zwarte broek/rok en wit hemd/bloeze), zo zie je beter wie daar werkt en aan wie je iets kan vragen en geeft toch ook nog een extra uitstraling, een uitstraling die zeker bij deze zaak past !

Datum van verblijf: november 2018
Reistype: Reisde met vrienden
1  Bedank Roos G
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 17 juni 2018

wij waren hier naar aanleiding van een huwelijksjubileum van buren/vrienden en hebben genoten van een schitterende middag : receptie met verfijnde hapjes, zeer verzorgde maaltijd en uitstekende bediening. Deze zaak biedt bovendien speeltuigen (klimtorens en springkasteel) waardoor ze uitermate geschikt is voor familiefeesten met kleine kinderen.
Onze beoordeling betreft het restaurant en de feestzalen van de zaak ... en niet het hotel !

Kamertip: kan enkel spreken over het restaurant, wat aanbevelingswaardig is !
Datum van verblijf: juni 2018
Reistype: Reisde met familie
2  Bedank Marc V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 26 april 2018

Betaalbare formules ,duidelijke afspraken,vriendelijke en zeer vlotte bediening en erbovenop markt verse producten met verve gepresenteerd.
Prachtige omgeving met veel buitenmogelijkheden bij goed weer.
Ruime luchtige en standingsvolle zaal voor feesten.
Nooit enige discussie bij de heldere afrekening.
Ook de dagschotel is telkens een lekkere verassing voor een basisprijs.
Je kan je geen betere plek indenken voor elke gelegenheid !

Datum van verblijf: april 2018
Reistype: Reisde met vrienden
1  Bedank Noël D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Ilse B, General Manager van 't Goed Ter Couteren - Restaurant Feestzaal Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 28 april 2018

Beste Nöel D,

hartelijk dank voor uw reactie! Een mooier compliment kunnen we niet krijgen!

Tot de volgende keer.
Ilse

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 15 april 2018 via mobiele applicatie

Vanmiddag met familie geweest gaan eten. Was lekker en vele gangen voor weinig geld. Rustige buurt. Verschillende zalen met heel wat volk.. Speelplein om kinderen bezig te houden. Meer dan in orde! Aanrader

Datum van verblijf: april 2018
Reistype: Reisde met familie
2  Bedank Didier1988
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Ilse B, General Manager van 't Goed Ter Couteren - Restaurant Feestzaal Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 28 april 2018

Beste Didier,


dank je wel voor uw reactie. Het doet ons plezier dat jullie tevreden waren en dat jullie genoten hebben van jullie feest.

Ilse

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 2 april 2018 via mobiele applicatie

Gisteren terug naar de paas brunch geweest voor de tweede maal
Terug lekker vriendelijke bediening
Ruime keuze jammer dat het dit jaar geen
Dessert buffet was volgend jaar komen we zeker terug ook met de wijn en de frisdranken was niet te kort doe zo verder

Datum van verblijf: april 2018
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank rudi034
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Ilse B, General Manager van 't Goed Ter Couteren - Restaurant Feestzaal Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 28 april 2018

Beste Rudi,

hartelijk dank voor uw reactie. Blij dat jullie tevreden waren.Wij lieten inderdaad het dessertbuffet vallen gezien wij altijd heel veel over hebben en dit helaas in de vuilnisbak terecht komt.... Vandaar hebben wij gekozen om kreeft en oesters in het voorgerechtenbuffet te serveren en dessert op bord aan tafel . Ik hou uw voorkeur zeker in het achterhoofd naar volgend jaar toe.

Tot de volgende keer!
Ilse

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken