Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Opslaan
  
Google
Manieren om Wynwood Walls te ontdekken
vanaf 22,00 US$
Meer info
vanaf 21,40 US$
Meer info
vanaf 39,00 US$
Meer info
vanaf 29,00 US$
Meer info
Beoordelingen (8.627)
Beoordelingen filteren
8.627 resultaten
Waardering van reizigers
5.969
2.140
419
65
34
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
5.969
2.140
419
65
34
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 8.627 beoordelingen
Beoordeeld op 15 februari 2020 via mobiele applicatie

Prachtig om te zien de mooie Wall art.
Buiten dit om heb je in de wijken nog meer Wall arts, maar dat is alleen als je zelf auto rijdt (onafhankelijk van de Uber en niet ver willen lopen).
In de buurt zijn er groot aantal eettentjes.
Belangrijkste je komt voor de Wall art, als je in Miami bent moet je dit gezien hebben.

Datum van activiteit: februari 2020
1  Bedank RodneyP299
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 10 januari 2020 via mobiele applicatie

Zorg dat je batterij van je telefoon vol.ia en het geheugen leeg, want het is 1 grote fotoshoot plaats. Wijk heeft een fijne vibe, leuke winkels en eet/drink gelegenheden. Wij verbleven in Miami Beach en hebben via citibike fietsen gehuurd. Aanrader om te doen. Fietsen zijn goed, kunnen op veel plekken in Miami gestald worden en is goedkoop in vergelijking met fietsen van het hotel huren.

Datum van activiteit: januari 2020
Bedank 887yvonnea
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 4 januari 2020

Ook als je niet van straatarm houdt, is deze plek de moeite waard om te bezoeken. Heerlijke sfeer en je komt ogen tekort.

Datum van activiteit: december 2019
Bedank Chill040
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 4 januari 2020

Als je van streetart houdt, mag je deze straat niet overslaan. Naast prachtige streetart zijn er ook galeries en shops waar leuke dingen te koop zijn. De hele wijk is overigens de moeite waard om doorheen te wandelen.

Datum van activiteit: december 2019
Bedank Chill040
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 29 december 2019 via mobiele applicatie

Wynwood Walls is inmiddels uitgegroeid tot de hele wijk. Geen stukje muur is onbenut gebleven en het is echt hoog niveau. Een mega galerie. Echt heel cool. Je kunt er moeiteloos uren rondlopen.

Datum van activiteit: december 2019
Bedank Melbertv
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken